8 Holivudas spīdekļi, kuri gandrīz zaudēja dzīvību filmēšanas laukumā. Bet Dievs viņiem stāvēja klāt!

 

Džeisons Steitems (“Neiznīcināmie 3”)

Vienā no filmas ainām, aktierim braucot ar kravas automašīnu, sabojājās bremzes, tāpēc Džeisonam atlika tikai viens ceļš – izlēkt no braucošā spēkrata, kuru sekundes laikā aprija Melnās jūras ūdeņi.

 

Kristīna Čenoveta (“Labā sieva”)

Seriāla uzņemšanas sākumā aktrisei uz galvas uzkrita griestu lampa. Viņa no filmēšanas vietas tika aizvesta ar galvaskausa, deguna un zobu lūzumiem, kā arī ribu un mugurkaula traumām. Pēc šī nelaimes gadījuma aktrise nolēma pārtraukt dalību seriālā.

 

Dilans O’Braiens (“Labirinta skrējējs: Pretnāves zāles”)

Vienā filmēšanas brīdī viss noteikti bija gandrīz tikpat bīstami kā redzams ekrānā. Dilanam nācās lēkt no vienas mašīnas uz otru un viņš pakļuva zem riteņiem. Ievainojumu dēļ filmas radīšanu tika nolemts atlikt uz veselu gadu.

 

Džekijs Čans – (“Sastrēgumstunda”, “Policijas stāsts”, “Avangards”, “Dieva bruņas” u.c.)

Šķiet, visu zina par Džekija Čana bezbailību, bet vai zināji, ka filmēšanas laukumā aktieris ne tikai guva traumas vismaz četras reizes, bet pat gandrīz nomira.

Patiesībā mēs domājam, ka šādu incidentu bija vairāk. “Policijas stāstā” viņš neveiksmīgi nogāzās, rāpjoties pa stabu, un guva lūzumus un apdegumus, bet “Avangardā” gandrīz noslīka, iesprūstot zem akmens.

Lasi vēl: “Kādi sieviešu vārdi spēj palīdzēt to īpašniecēm”- sasniegt finansiālus panākumus

“Sastrēgumstundā” Džekijs tik tikko izvairījās no smagām tērauda kastēm, bet “Dieva bruņās” izpildīja pārgalvīgu lēcienu un guva galvas traumu. Mēs domājam, ka Džekiju pat varētu pagodināt ar balvu, kas sauktos “Gandrīz nomira filmēšanas laukumā”.

 

Leave a Comment