77 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris, kura sirds vienmēr bijusi atvērta darbam un ģimenei

Aizsaulē devies aktieris, kura sirds vienmēr bijusi atvērta darbam un ģimenei, viņš nemitīgi priecēja simtiem TV skatītājus visā pasaulē. 

Lai pārvarētu sēru procesu ar savām emocijām, ir svarīgi atzīt savas jūtas un pieņemt tās kā normālu daļu no zaudējuma pieredzes. Dodiet sev laiku un telpu, lai izsērotu, jo katrs cilvēks sēro savā veidā un tempā. Runājiet ar uzticamiem draugiem, ģimenes locekļiem vai terapeitu, lai izteiktu savas domas un emocijas.

Dienasgrāmatas rakstīšana var palīdzēt sakārtot domas un izteikt emocijas, kuras ir grūti izteikt vārdos. Izvairieties no emocionālās noslodzi papildinošām aktivitātēm un pievērsieties tām, kas sniedz mieru un komfortu.

TESTS:

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Svarīgi ir arī rūpēties par savu fizisko ve***bu, uzturot sabalansētu uzturu, pietiekami daudz miega un nodarbojoties ar vieglām fiziskām aktivitātēm, kas palīdzēs mazināt stresu un uzlabot garastāvokli.

Meklējiet atbalsta grupas vai kopienas, kurās varat dalīties pieredzē ar citiem cilvēkiem, kuri pārdzīvo līdzīgu zaudējumu, jo tas var sniegt lielu emocionālo atbalstu un sapratni.

Tagad parunāsim par skumjo vēsti.. 

 

77 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris Alans Skārfs (Alan Scarfe), kurš vislabāk pazīstams pēc filmām “Septiņas dienas” un “Dubultā trieciena”.

Dažas no viņa galvenajām lomām bija “Nā****ais ie***s III” kopā ar Melu Gibsonu un “Dubultā ietekme”. Aktieris aizsaulē devās savās mājās. Ģimene bijusi kopā ar viņu līdz pēdējam elpas vilcienam.

Viņš arī atveidoja divus atsevišķus romuļiešu tēlus seriālā Star Trek: The Next Generation un tiesnesi Augrisu seriāla Star Trek: Voyager epizodē Resistance.

Lasi vēl: Ir nosauktas četras zodiaka zīmes, kas šovasar spēs piesaistīt vairāk naudas, jo jūs būsiet kā naudas magnēts

Uzzinot sēru vēsti, cilvēka emocijas var būt ļoti intensīvas un dažādas. Sākumā bieži rodas šoks un neticība, jo prāts cenšas saprast, kas ir noticis. Pēc tam var sekot dusmas un vilšanās, kas izriet no zaudējuma netaisnības izjūtas.

Daudzi cilvēki izjūt dziļas skumjas un sirdssāpes, kā arī tukšuma sajūtu. Var rasties vainas apziņa, īpaši, ja ir bijušas neatrisinātas attiecības vai neizteikti vārdi. Dažreiz cilvēki jūtas apjukuši un bezspēcīgi, jo aiziešana liek aizdomāties par dzīves nepastāvību.

Dažiem var būt grūti pieņemt realitāti, tāpēc viņi mēģina izvairīties no sēru procesa, aizkavējot emocionālo dziedināšanu. Tomēr, kad cilvēks pakāpeniski pieņem zaudējumu, viņš var sajust arī miera un izlīguma sajūtu, atrodot veidus, kā atcerēties un godināt aizgājušo mīļoto cilvēku.

 

 

Leave a Comment