Vanga ieteica turēt trīs lietas mājās, lai piesaistītu labklājību un veiksmi. Vai jūs ticat vai nē, bet šis padoms patiešām darbojas!

Katrs indivīds ilgojas pēc laimes un labklājības dzīvē. Un atceries, nav nepieciešams būt maģam vai burvim, lai to piesaistītu savā dzīvē. Šo sasniegšana ir katras personas rokās.

Pietiek ievērot slavenās gaišreģes Vangas padomus. Neatkarīgi no tā, vai tu tam tici vai ne, katram priekšmetam ap mums ir sava enerģija. Daži objekti izstaro smagu un destruktīvu enerģiju, kamēr citi – gaišu un radošu.

Tevi pārsteigs, ka maģiski amuleti, talismani un citi ezotēriski nieciņi nemaz nepievilina veiksmi – tie vienkārši piepilda mājokli ar liekiem priekšmetiem, izkliedējot pārpilnības enerģiju.

Parastākās lietas, par kurām Vanga teica: “Tās ir kā peļu slazdi veiksmei, kas noķer veiksmi aiz astes un nelaiž vaļā,” patiesi aizsargā mūsu mājokli. Tās pārvērš to par spēka vietu un piesaista dzīvē īstus brīnumus.

 

Šeit ir trīs aspekti, kas piesaista laimi un labklājību jums un jūsu mājoklim:

Āboli

Mūsu senči ābolus dēvēja par “veiksmes augļiem” un uzskatīja, ka rozā ābols ir vislabākais ciemakukulis, kas nesīs labklājību un mīlestību ģimenei, kas ievākusies jaunā mājvietā.

 

Parastie āboli patiešām ir apveltīti ar pārsteidzošu maģisku spēku. Vienkārši novietoti uz šķīvja, tie spēj attīrīt telpu no negatīvās enerģijas, piepildot katru mājokļa stūri ar pozitīvu enerģiju, kas vairojas ar katru dienu.

Centies nodrošināt, lai tavā miteklī āboli vienmēr būtu uz galda. Izvēlies tikai tādus ābolus, kas priecē acis; tiem noteikti jābūt sarkaniem vai ar sarkanu sānu.

 

 

Medus

Vanga reiz uzsvēra, ka mājokļa labklājībai ir svarīgi nodrošināt mājas gariņa labvēlību. Lai to panāktu, vislabāk izmantot svaigu un smaržīgu medu. Tomēr ir svarīgi ievērot dažus noteikumus, kuri nedrīkst tikt ignorēti.

 

 

 

Medus jāizkausē, jāielej skaistā apakštasītē ar zeltainu rakstu un trīs reizes jāpačukst:
“Saldais medus plūst viegli, lai tikpat saldi un viegli rit mūsu dienas mūsu mājā, palīdzi mums, mājas gariņ.”

Lai mājas gariņš neapdedzinātos, medus ir jāatdzesē, to viegli nopūšot, un pēc tam apakštasīte ar medu jānovieto pie radiatora.

 

Palma

Vanga, būdama bulgāriete, dzīvoja pie Grieķijas robežas, Sandanskas reģionā, kas slavens ar karstajiem avotiem un “polārajām dateļpalmām.” Viņa noteikti saprata, par ko runā.

Dateļpalma mazina skumjas un satraukumu, izkliedē negatīvo enerģiju mājā, aizsargā pret ļauniem nodomiem un piesaista bagātību un panākumus.

Lai iegūtu palmu-sargātāju, ir jāaudzē tās pašiem. Veikalā iegādātās skaistās palmas, diemžēl, nesaglabāsies kā talismans. Lai ievērotu rituālu pareizi, jāseko Vangas norādījumiem.

 

Pūpolsvētdienā (Palmu svētdienā) katram ģimenes loceklim ir jāapēd viena datele. Kauliņus jāietin mitrā marlē un jānovieto siltā vietā, regulāri samitrinot, lai tie izdīgtu. Lieldienu priekšvakarā kauliņi jānes uz baznīcu un nākamajā rītā jāsēj podiņā.

Leave a Comment