67 gadu vecumā mūžībā devies aktieris un talantīgais rakstnieks – daudzu slavenu filmu līdzautors

Mūžībā devies aktieris un talantīgs rakstnieks, kurš vienmēr sirdī paliks kā gaišs un atraktīvs cilvēks ar ļoti labu humora izjūta. 

Pareizi pārvarēt sēru procesu un šīs dienas var palīdzēt dažādi soļi un pieejas. Svarīgi ir pieņemt un izjust savas emocijas, necenšoties tās apspiest vai ignorēt.

Atrodiet veidus, kā izpaust savas sajūtas, piemēram, rakstot dienasgrāmatu, runājot ar uzticamiem draugiem vai ģimenes locekļiem, vai piedaloties atbalsta grupās.

Ļaujiet sev pietiekami laika, lai pārvarētu zaudējumu, neuzliekot sev noteiktu termiņu. Saglabājiet atmiņas par mīļoto cilvēku, izmantojot fotoalbumus, piemiņas priekšmetus vai veidojot īpašas tradīcijas.

Rūpējieties par sevi, iekļaujot ikdienas rutīnā ves***gu ēšanu, pietiekamu miegu un fiziskās aktivitātes.

 

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Meklējiet profesionālu palīdzību, ja jūtat, ka nespējat tikt galā ar sērām vienatnē, piemēram, konsultējoties ar te***eitu vai psi***ogu. Iesaistieties aktivitātēs, kas jums patīk un sniedz gandarījumu, lai atgūtu pozitīvas emocijas un dzīvesprieku.

 

67 gadu vecumā aizsaulē devies Erihs Andersons, aktieris un scenārists, pazīstams no ārzemju seriāla “Felicity” un citiem darbiem.

Aktieris,kurš savu izrāvienu piedzīvoja filmā “Friday the 13th: The Final Chapter” un filmējies seriālos “Felicity”, “Bosch” un “Thirtysomething”. Viņam bija 67 gadi.

Andersona sieva, aktrise Sekstona Treinore, apstiprināja jaunumus sociālajā tīklā “Instagram”, taču atteicās publicēt paziņojumu, jo tagad esot “pārāk nomākta, lai kaut ko rakstītu”.

Lasi vēl: Planētu parāde koncentrēs veiksmi uz viņiem: trīs zodiaka zīmes, kuru dzīve tiks apgriezta kājām gaisā

Tā vietā viņa dalījās ar Andersona svaka Maikla O’Mallija paziņojumu, kurā teikts, ka aktieris aizsaulē devās piektdien.

Leave a Comment