62 gadu vecumā šo pasauli pametis talantīgs dziedātājs; viņu atradis kaimiņš kurš devies ciemos

Pāragri 62 gadu vecumā šo pasauli pametis talantīgs dziedātājs un mīlošs tēvs. Viņu atrada paša kaimiņš, kad bija nolēmis doties pie dziedātāja ciemos. 

Par mūsu senču uzskatiem

Mūsdienu ticība dvēselei izauga no spekulācijām par īpašu spēku, kas mīt augu, dzīvnieku un cilvēku ķermenī. Citiem vārdiem sakot, šī ideja bija pati pirmā atbilde uz jautājumu: “Kā dzīvās būtnes atšķiras no nedzīvām lietām?”

Jau no paša gara idejas rašanās sākuma to sāka saistīt ar elpu, kas ir dzīvajos, bet nav mirušajiem. Šī ideja attīstījās tālāk. Drīz cilvēki sāka savienot sapņus un garu, acīmredzot kā sākumpunktu izmantojot to, ka abi bija nebūtiski.

Viņi ticēja, ka, pateicoties sapņiem, dvēsele var ceļot atsevišķi no ķermeņa. Šī pārliecība kļuva par vienu no šamaņu prakses avotiem.

 

Ārzemju dziedātājs Brūss Gutro devies aizsaulē vien 62 gadu vecumā.

Kanādiešu dziedātājs un dziesmu autors pievienojās skotu rokgrupai 1998. gadā un palika kopā ar grupu līdz tās pēdējai uzstāšanās brīdim 2018. gadā.

Runrigs sacīja, ka Gutro nomira otrdienas vakarā pēc gadiem ilgas cīņas ar vēzi. Draugs un bijušais grupas biedrs, SNP deputāts Pīts Visharts sacīja, ka bijis izcils dziedātājs, mūziķis un dziesmu autors.

 

Lasi vēl: Visu lielveikalu slēgšana svētdienās Latvijā; Kas gaidāms pavisam drīz?

Runrigs sacīja: “Ar vissmagākajām sirdīm un dziļām skumjām informējam jūs par ziņām, ka Brūss pagājušajā naktī aizgāja mūžībā, beidzot zaudējot ilgus gadus ilgušo cīņu ar vēzi.

Arī interesanti: Kotletes vairāk negatavoju. Recepte, no kuras visi ir sajūsmā: nabadzīgs ebrejs padalījās ar šo triku

Leave a Comment