Visu lielveikalu slēgšana svētdienās Latvijā; Kas gaidāms pavisam drīz?

Visu lielveikalu slēgšana svētdienās Latvijā. Vairākkārt ir izskanējušas diskusijas par lielveikalu iespējamu slēgšanu svētdienās un iespējams tas arī tiks pieņemts jau pavisam drīz. 

Par Rimi

Rimi Baltic ir mazumtirdzniecības tīkls, kas darbojas Baltijas valstīs un kura galvenā mītne atrodas Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Tas darbojas kā cienījamā Zviedrijas mazumtirdzniecības uzņēmuma ICA AB meitas uzņēmums. Rimi Baltic ietver uzņēmumus Rimi Latvia (Latvija), Rimi Lietuva (Lietuva) un Rimi Eesti Food (Igaunija).

Šobrīd Baltijā kopumā ir 270 Rimi veikali, ko papildina trīs izplatīšanas centri Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Uzņēmuma darbaspēku veido vairāk nekā 11 200 personas, kuras tiek nodarbinātas dažādās lomās tā veikalos un administrācijā. 2017.gadā pirmajā vietā Latvijā ar 830,874 miljonu eiro apgrozījumu nodrošināja Rimi Latvia, bet aiz tās cieši sekoja Maxima Latvija ar 723,05 miljonu eiro apgrozījumu. 2021. gadā kopumā darbojās 37 Rimi Hyper, 33 Rimi Super, 54 Rimi Mini un 7 Rimi Express veikali 28 pilsētās Latvijā.

 

Lasi vēl: Zvaigznes paredz, ka no 10. septembra 4 zodiaka zīmēm gaidāms neprātīgs naudas pieplūdums – sagatavojiet savus makus

Pavisam nesen Latvijā izskanēja ziņa, ka varētu pieņemt likumu, ka Latvijā svētdienās varētu nestrādāt neviens lielveikals. Tā būtu kā atslodzes diena. Ko par to teiktu iedzīvotāji?

Ir izskanējušas ziņas, kad šo varētu pieņemt un vai tas tiks apstiprināts. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment