59 gadu vecumā aizsaulē devies slavenas grupas dalībnieks; Mūzikas mīļotāji viņu atcerēsies kā ārkārtīgi apdāvinātu mūziķi

59 gadu vecumā aizsaulē devies grupas dalībnieks. Mūzikas mīļotāji viņu atcerēsies kā ārkārtīgi apdāvinātu mūziķi. Ļoti skumja ziņa visiem grupas atbalstītājiem. 

Cilvēka aiziešana vienmēr ir ļoti smaga. Ir svarīgi spēt laikus apzināties notiekošā destruktivitāti. Pretējā gadījumā tu vari apglabāt sevi dzīvu blakus aizgājējam.

Ja pats nevari tikt galā ar problēmu, sazinies ar speciālistu. Nekādā gadījumā nedrīkst uz atdusas vietām vest bērnus. Viņu mazajām nenobriedušajām dvēselēm ir grūti aptvert “n.ā.v.e.s” jēdzienu.

M.i.r.i.s grupas The Smiths bijušais basģitārists Endijs Rurks

59 gadu vecumā m.i..r.i.s bijušais grupas The Smiths basģitārists Endijs Rurks. Par to ziņo The Guardian.

 

“Ar dziļām skumjām mēs paziņojam, ka pēc ilgstošas aizkuņģa dziedzera vēža izraisītas slimības mūžībā aizgājis Endijs Rurks. Tie, kas viņu pazina, atcerēsies Endiju kā laipnu un brīnišķīgu dvēseli, bet mūzikas mīļotāji kā ārkārtīgi apdāvinātu mūziķi,” teikts The Smiths paziņojumā.

Rurks spēlēja The Smiths pamatsastāvā. Viņš piedalījās tādos hitos kā “This Charming Man” un “There Is a Light”, kā arī solista Moriseja solo dziesmās pēc grupas izjukšanas.

Lasi vēl: Nedēļas laikā no 2023. gada 22. līdz 28. maijam šīm piecām visveiksmīgākajām Ķīnas zodiaka zīmēm veiksies

Rurks bija arī britu grupas Freebass līdzdibinātājs un piedalījās tajā kopā ar diviem Mančestras basģitāristiem – Pīteru Huku no grupas New Order un Geriju Maunfīldu no grupas The Stone Roses.

 

Leave a Comment