Sagatavojiet savu “ārkārtas situācijas” koferi: astroloģe Globa brīdina par lielu grūtību tuvošanos

Pēdējo pāris gadu laikā pasaulei ir nācies saskarties ar daudziem nopietniem izaicinājumiem. Tomēr astroloģe Tamāra Globa apgalvo, ka drīz vien problēmu vilnis sasniegs savu virsotni.

Zvaigžņu speciāliste apgalvo, ka jau šī gada rudenī un ziemā cilvēci gaida jaunu konfliktu attīstība. Vasarā būs neliels atslābums, kas ļaus atviegloti uzelpot.

Globa iesaka jau laikus sagatavot savu “ārkārtas situācijas” koferi ar visām nepieciešamajām lietām, jo pastāv liels risks, ka nāksies pēkšņi pamest savu dzīvesvietu.

Savā YouTube kanālā astroloģe pastāstīja, ka līdz ar nākamā gada iestāšanos, visā pasaulē politiķi nogurs no izveidojušās situācijas un sāks rīkoties izlēmīgi.

 

Lasi vēl: 87 gadu vecumā mūžībā devies aktieris un profesionāls sportists; viņš paliks atmiņā ar spilgtiem tēliem

Viņas padoms uz maija dienām: 

Spriežot pēc debesu ķermeņu atrašanās vietas, maija  21.diena nav tā labvēlīgākā. Šajā periodā labāk atturēties no aktīvām darbībām finanšu jomā, labāk turpināt sen iesākto un nesākt jaunu biznesu.

Šajā dienā īpaši apdraudēti ir ūdens stihijas pārstāvji. Tamāra Globa iesaka būt īpaši uzmanīgiem tiem, kas dzimuši zem Zivju zvaigznāja. Esiet piesardzīgi it visā!

 

COMMENTS

Leave a Comment