87 gadu vecumā mūžībā devies aktieris un profesionāls sportists; viņš paliks atmiņā ar spilgtiem tēliem

87 gadu vecumā mūžībā devies aktieris un profesionāls sportists, kurš 60 gados bija īsta kino zvaigzne un viņa spilgtie tēli visiem paliks atmiņā vēl ļoti ilgi. 

Kas ir dzīves jēga?

Dzīves jēga ir viena no visai sarežģītajām un dziļajām jautājumiem, kas rodas cilvēka prātā. Daži cilvēki uzskata, ka dzīves jēga ir mērķis, uz kuru virzīties vai sasniegt, bet citi uzskata, ka tas ir apguvums, kas sasniedzams caur pieredzi un mācīšanos.

Tas, ko cilvēks uzskata par dzīves jēgu, var atšķirties no viena indivīda uz otru. Piemēram, dažiem ir jēga pilnīgāk izbaudīt dzīvi, kamēr citiem ir jēga palikt savu principu un ticību uzturētājiem neatkarīgi no situācijas.

Kopumā, dzīves jēga tiek meklēta, kad cilvēks jūt, ka viņam trūkst kaut kas būtisks un ka viņš vēlas dzīvot nozīmīgu dzīvi. Lai sasniegtu dzīves jēgu, ir svarīgi iepazīt sevi, atrast savu aicinājumu un mērķi, pievērst uzmanību saviem vērtībām un ievērot tās, atzīmēt savus panākumus un mācīties no kļūdām.

 

Aizsaulē devies filmas Skrienošais cilvēks zvaigzne Džims Brauns.

87 gadu vecumā .m..i.ri.s aktieris un profesionāls sportists Džims Brauns. Viņš ir pazīstams ar lomām filmās: “Skrienošais cilvēks”, kur filmējās ar Arnoldu Švarcenegeru, “Marss uzbrūk!” un “Katru svētdienu”. Par skumjo faktu paziņoja Variety. Aiziešanas cēlonis joprojām nav zināms.

Brauna atraitne par aktiera n.ā.v.i. pastāstīja savā personīgajā blogā.

“Viņš mierīgi nomira pagājušajā naktī mūsu mājās Losandželosā,” sacīja Džima Brauna sieva.

Savulaik aktieris bija arī profesionāls sportists. Viņš spēlēja amerikāņu futbolu NFL (Nacionālā futbola līga) Klīvlendas Browns komandā.

Žurnāls Sporting News 2002. gadā nosauca Džimu par labāko spēlētāju savā sporta veidā. Brauns savu aktiera karjeru sāka veidot 60. gados un palika atmiņā ar spilgtiem tēliem.

Lasi vēl: Ļoti skarbos apstākļos aizsaulē devies talantīgs rakstnieks, aktieris un režisors

Iepriekš tika ziņots, ka m.i.r..is aktieris un režisors Rustams Urazajevs.

 

Leave a Comment