Ļoti skarbos apstākļos aizsaulē devies talantīgs rakstnieks, aktieris un režisors

Ļoti skarbos apstākļos aizsaulē devies talantīgs rakstnieks, aktieris un režisors. Ģimene par šo nelaimi paziņoja vien nesen, jo vēl mēģina aprast ar šo domu par viņa aiziešanu aizsaulē. 

Vai tu zināji kāpēc nevajadzētu fotografēt guļošu cilvēku?

Fotoattēlā atspoguļojas ne tikai cilvēka tēls, bet arī viņa stiprā enerģija. Un diemžēl kāds cilvēks šo fotoattēlu var izmantot pret tevi pašu.

Pastāv risks, ka starp guļošo cilvēku un fotogrāfu var izraisīties konflikts, tādēļ daudzi cilvēki uzskata, ka nedrīkst fotografēt guļošus cilvēkus. Pie šī noteikti vajadzētu pieturēties.

 

Aizsaulē devies filmas “Pokrovska vārti” zvaigznes bijušais vīrs Jevgeņijs Kozlovskis.

Pēc ugunsgrēka Maskavā aizsaulē devies rakstnieks, aktieris un režisors Jevgeņijs Kozlovskis.

Kultūras darbinieka aizsaulē došanās cēlonis bija nelaimes gadījums.

Maskavā m.i.r.i.s pazīstamais rakstnieks, aktieris un režisors, kā arī filmas “Pokrovska vārti” zvaigznes bijušais dzīvesbiedrs Jevgeņijs Kozlovskis.

Pēc pēdējās informācijas māksliniekam bijušas nopietnas veselības problēmas, un pirms neilga laika viņa dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks – aizdedzies kondicionieris. Kozlovskis bija mājās viens un smagi ieelpoja tvana gāzi. Pēc četrām dienām viņš devās aizsaulē.

 

Viena no nozīmīgākajām sievietēm slavenības dzīvē bija filmas “Pokrovska vārti” zvaigzne Elizaveta Ņikiščihina, kura nomira tālajā 1996.gadā. Pēdējos gados pats dramaturgs bija kopā ar citu sievu Jeļenu Ježkovu.

Lasi vēl: Labklājības ministrija paziņo: Stājas spēkā jaunas izmaiņas šo cilvēku kategorijas pabalstos un to izmaksās

1976. gadā Jevgeņijs Kozlovskis absolvēja Maskavas Mākslas teātra skolas režijas nodaļu. Pēc tam viņš provinču teātros iestudēja vairākus desmitus izrāžu. Jau astoņdesmito gadu vidū pēc Kozlovska darbu motīviem sāka veidot filmas.

 

Leave a Comment