53 gadu vecumā šo pasauli ir pametusi burvīga, sirsnīga un talantīga aktrise; viņa nomira savās mājās

53 gadu vecumā šo pasauli ir pametusi burvīga, sirsnīga un talantīga aktrise. Viņa nomira savās mājās klusi un mierīga. Ģimene šajā laikā vēlas palikt viena. 

Kā palīdzēt cilvēkam kuram tikko ir aizsaulē devies radinieks?

Radinieka zaudējums ir dziļi personīga un emocionāla pieredze. Saskaņā ar šo situāciju var būt grūti zināt, kā vislabāk palīdzēt cilvēkam, kuram ir bijusi šāda traģēdija. Tomēr ir daži kopīgi ieteikumi par to, kā rīkoties šādās situācijās:

Izrādīt līdzjūtību un atbalstu: Viens no svarīgākajiem veidiem, kā palīdzēt, ir vienkārši izrādīt līdzjūtību un piedāvāt savu atbalstu. Dažreiz vārdi nav nepieciešami; klusums un klātbūtne var būt ļoti svarīgi.

Būt pieejamam un saprotamam: Ļaujiet cilvēkam izteikt savas jūtas un piedāvājiet viņu uzklausīt. Ieklausieties, ja viņš vēlas runāt, bet nespiediet uz to.

Nodrošināt praktisku palīdzību: Piedāvājiet praktisku palīdzību, piemēram, sarūpējot ēdienu, piedaloties ikdienas uzdevumos vai sniedzot citu praktisku atbalstu.

 

Izvairīties no “pārslēgšanās”: Esiet gatavi piedāvāt atbalstu ilgtermiņā. Pēc sāpīga zaudējuma cilvēkam var būt nepieciešams laiks atgūt spēkus un pielāgoties jaunajai realitātei.

Respektēt sēru procesu: Ieskatieties cilvēka kultūras un reliģiskajās tradīcijās attiecībā uz sēru procesu. Atbalstiet viņa lēmumus un izvairieties no spiediena vai kritikas par to, kā viņš izturas pret sēru posmu.

Piedāvāt profesionālu palīdzību: Ja cilvēks šķiet īpaši cietis no sēru izraisītā stresa un sēru depresijas, iesakiet profesionālu palīdzību. Psiholoģiskais atbalsts var būt ļoti noderīgs.

Svarīgi ir saprast, ka katrs cilvēks reaģē uz sēru citādi, un nav universāla recepte, kas derētu visiem. Tomēr sniegt līdzjūtību, klātbūtni un piedāvāt atbalstu ir galvenie elementi, kas var palīdzēt cilvēkam šajā grūtajā laikā.

Lasi arī: Medmāsiņa paskaidroja, kāpēc bērnu namos mazuļi neraud. Man asaras bira kā pupas, klausoties šo stāstu

Lasi arī: Ekstrasensa šova uzvarētājas Merilinas pareģojums: “Tuvākajās dienās nauda plūdīs kā ar spaiņiem”

Svētdien savās mājās Santa Monikā, Kalifornijas štatā, nomira Andrea Feja Frīdmena, aktrise, kura filmējās novatoriskajā televīzijas seriālā “Life Goes On”. Viņai bija 53 gadi.

Tās iemesls bija Alcheimera slimības komplikācijas, teica viņas tēvs Hals Frīdmens. Viņš sacīja, ka pēdējā gada laikā viņa nespēja runāt slimības dēļ, kas ir izplatīta cilvēkiem ar Dauna sindromu, kuri ir vecāki par 50 gadiem.

 

Frīdmenes kundze bija pazīstama ar to, ka viņa attēloja cilvēkus ar attīstības traucējumiem. Viņa savu Dauna sindromu sauca par “augšupejošu sindromu”, telefona intervijā teica Frīdmena kungs.

 

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps paziņo, kurām 3 zodiaka zīmēm,2024. gads būs veiksmīgs un laimīgs gads

Lasi arī: Ekstrasensa šova uzvarētājas Merilinas pareģojums: “Tuvākajās dienās nauda plūdīs kā ar spaiņiem”

Viņa piedzima 1970. gada 1. jūnijā Santa Monikā. Pēc Rietumlosandželosas baptistu vidusskolas beigšanas viņa divus gadus studēja aktiermākslu un filozofiju Santa Monikas koledžā.

Arī interesanti: Kas sagaida visus Austrumu zodiaka pārstāvjus nākamajā 2024. gadā – no laimes, līdz pašrealizācijai

Leave a Comment