53 gadu vecumā bez dzīvības pazīmēm savās mājās atrasts izcils aktieris un ģimenes cilvēks

Sirdi plosoša ziņa pāršalca pasauli pirms īsa brīža: 53 gadu vecumā bez dzīvības pazīmēm savās mājās atrasts izcils aktieris un ģimenes cilvēks.

Trešajā vai ceturtajā dienā pēc nāves cilvēka dvēsele tiek pabarota, lai “nāktu pie prāta”, tā jau saprot, ka nevar atgriezties ķermenī, un tāpēc tai ir jāpielāgojas “jaunajai” dzīvei.

Dvēsele joprojām klīst netālu no sava mājokļa, pa apkārtni un bieži vien atgriežas tajās vietās, kur jutusies labi. Šajā laikā nav ieteicams pārāk daudz sērot, raudāt un kliegt, lai nemirstīgo dvēseli vēl vairāk “neapgrūtinātu”.

Pēc priesteru domām, šajā laikā ar mirušo var runāt. Viņš visu dzird, bet nevar atbildēt. Nāve ir tikai pāreja no vienas dzīves uz citu (tāpat kā apģērba maiņa). Nāves kā tādas nav, jo cilvēka dvēsele ir nemirstīga.

Pēc devītās dienas pēc nāves cilvēka dvēsele nonāk ellē, un tur paliek līdz četrdesmitajai dienai. Šajā laikā cilvēks izpērk savus grēkus, tāpēc ir ļoti svarīgi viņam palīdzēt ar lūgšanām un labiem vārdiem.

Ceturtdien 53 gadu vecumā miris aktieris Kīts Džefersons, kurš filmējies tādās filmās kā “Pretīgais astoņnieks” un “Atsvabinātais Džango”, informē viņa pārstāvis.

“Ik pa laikam Dievs tev uzdod kādu izaicinājumu un atstāj tā atrisināšanu tavā ziņā,” viņš toreiz rakstīja. “Kad man pirmo reizi diagnosticēja vēzi, man nācās apstāties, iepauzēt un nevēlējos ar nevienu dalīties. Ne manai ģimenei, ne arī plašākai ģimenei. Šodien es beidzot esmu nonācis pie tā, ka varu dalīties, jo mana ticība kļūst arvien spēcīgāka.”

Džefersons, kurš ir dzimusi Hjūstonā, ieguvusi bakalaura grādu muzikālajā teātrī ASV Starptautiskajā universitātē San Diego un maģistra grādu aktiermeistarībā Arizonas Universitātē. Viņa pirmā loma uz ekrāna bija filmā “Zēni malā” 1995. gadā.

Lasi arī: Atslēdznieks nedēļas laikā uzcēla mums šķūnīti. Viss būtu bijis labi, ja viņš pa kluso nebūtu darījis šādi..

Fokss sociālajos tīklos publicēja veltījumu Džefersonam, rakstot: “Tas sāp. Kīt, tu visu mūžu esi bijis absolūti žēlsirdīgs, tava sirds ir tīra, tava mīlestība ir neizmērojama, tu biji apbrīnojama dvēsele. Mums visiem tevis ļoti pietrūks. Paies ilgs laiks, kamēr šīs sāpes tiks sadziedētas. Ardievas, mans draugs. Es tevi mīlu.”

Arī svarīgi:

Kuras 3 zvaigžņu zīmes būs visuzticamākie un uzticamākie draugi un partneri

Ģeniāls veids, kā paslēpt sirmus matus ilgu laiku bez matu krāsošanas: jums palīdzēs aptiekas zāles

Izvēlies būt laimīga: kā piesaistīt mīlestību ar fen šui

 

Leave a Comment