5 zodiaka zīmes, kuras vienmēr astrologi uzskatījuši par nelaimes magnētiem

Veiksmei un neveiksmei var būt astroloģiska izcelsme. Dažas zodiaka zīmes burtiski visu laiku atrodas 13. datumā piektdienā un dara visu iespējamo, lai tā nebūtu. Mēs pastāstīsim, kuras zodiaka zīmes ar savu negatīvo attieksmi piesaista neveiksmi.

Jaunava

Jaunavas, bez šaubām, ir neveiksmju karalienes. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir tendēti uz kontroli, bet, kad tas kļūst neiespējami, tad viņu pasaule sabrūk. Pat vismazākā plānu izmaiņa viņiem ir traģēdija.

Ja dienas laikā parādās kaut kas iepriekš neparedzēts, tas var izprovocēt virkni nepatīkamu notikumu. Viņiem parasta diena ir pilna ar grūtībām, kuras vienmēr parādās pēdējā brīdī un nereti bez iemesla.

Nelaimes gadījumi, vērtīgu lietu pazaudēšana, neveiksmīgi randiņi – Jaunavas ik dienas sastopas ar visām šīm lietām.

 

Skorpions

Kāpēc es? Šis jautājums ir ierasts Skorpiona zīmē dzimušajiem, jo viņi uzskata, ka ar viņiem notiek tikai traģiskas lietas. Patiesībā Skorpioniem neveicas nevis tāpēc, ka zvaigznes viņiem sūta problēmas, bet gan tāpēc, ka ar savu attieksmi un uzvedību paši to izprovocē.

 

Lasi vēl: Lielais maija horoskops visām zodiaka zīmēm. Fortūna sagādās jaukas pārmaiņas, taču uzglūnēs arī nedienas

Vēzis

Vēžu problēma ir tā, ka visās lietās viņi saredz negatīvo. Viņi pārāk satraucas par visu, kas liek viņiem dzīvot trauksmes stāvoklī. Turklāt, viņu pesimistiskā attieksme liek viņiem noslēgties no cilvēkiem un palaist garām lielas iespējas.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment