Mūžībā aizgājis 33 gadus vecais mūziķis; pavisam nesen viņš izdeva hītu, kas iekaroja pasauli

33 gadu vecumā pēkšņi mūžībā aizsaukts talantīgs mūziķis. Vēl tikai pirms dažiem mēnešiem viņa hits ieņēma dažādu mūzikas topu virsotnes.

Pēc tam, kad dvēsele atstāj ķermeni, tā paliek savā bijušajā dzīvesvietā 40 dienas. Šajā laikā dvēsele mīt smalkā mentālā ķermenī, kas saglabā dzīvas būtnes ieradumus un vēlmes, bet ir liegta iespēja tos realizēt.

Ja vēlaties izbaudīt šo sajūtu, iedomājieties, kad ēdat saldējumu ar iepakojumu un mēģiniet sajust saldējuma garšu. Kad dvēsele, kas atstājusi ķermeni, skatās spogulī, tā redz sevi, bet jūt šoku. Tā rodas spoguļu aizsegšanas paraža.

Gari mums ir tuvi, tie vienmēr ir ar mums. N.ā.v.e ir tikai pāreja uz jaunu dzīvi, un pati n.ā.v.e neeksistē. Tāpat kā mēs laika gaitā mainām savas drēbes, tā dvēsele laika gaitā mainās no viena ķermeņa uz otru.

Radiniekiem nevajag krist izmisumā un skaļi raudāt, jo dvēsele visu dzird un izjūt sevī šīs mokas. Labāk pasēdi klusumā, atmini domās šo cilvēku un piemini ar labu.

Šodien no Tatarstānas pienāca t.r.a.ģ.i.sk.a.s. ziņas. Slavenais dziedātājs Dinārs Rahmatullins, kuram bija tikai 33 gadi, tika atrasts m.i.r.i.s. Vēl tikai pirms dažiem mēnešiem viņa hits “Mom” ieņēma dažādu mūzikas topu virsotnes.

Šausmīgās ziņas pienāca dienā, kad māksliniekam bija paredzēts izdot savu jauno albumu, kas neapšaubāmi būtu īsta dāvana viņa faniem.

Dināras ģimenes locekļi ziņoja par viņa n.ā.v.i., un sākumā fani tam neticēja, domājot, ka tā ir mānīšana vai sava veida “melnā iesildīšanās” jauniem video.

Lasi vēl: Ārsti nobažījušies atklāj jaunumus par Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvokli; ģimene izmisumā

Tomēr traģēdija ir apstiprināta, un pagaidām nav oficiāla jaunā dziedātājas aiziešanas cēloņa. Ģimene ir satriekti par šo vēsti un nespēj vēl pieņemt šo zaudējumu.

 

Leave a Comment