25 gadu vecumā pāragri šo pasauli atstājis talantīgas grupas dalībnieks: ”Viņš gulēja savā dzīvoklī”

Pavisam agrā vecumā, pašā karjeras plaukumā aizsaulē devies talantīgs mūzikas grupas dalībnieks. Diemžēl viņš tika atrasts savā personīgajā dzīvoklī. Izskan versijas. 

Tūkstošiem gadu cilvēki ir spekulējuši par to, kas notiek ar cilvēku pēc viņa aiziešanas – ēģiptieši uzskatīja, ka cilvēka dvēsele nonāca pie dieva Anubisa, lai stātos tiesā, kur Anubis izlēma, vai dvēsele dosies uz Ozīrisu vai uz pazemi, pēc monoteisma nodibināšanas –

kristieši no visām varām uzskatīja, ka cilvēka dvēsele pēc n.ā.v.e.s. nonāk šķīstītavā, kur tās ceļš tālāk ved vai nu uz paradīzi vai elli… Un tā šis jautājums līdz mūsdienām palicis neatbildēts.

Tātad… Ko mēs zinām par enerģijām? Enerģijas ir daudz dažādu veidu – kinētiskā, potencialā, elektro, magnētiskā, ķīmiskā, termalā, elektromagnētiskā un daudzas citas. Enerģija pati par sevi nevar nekur uzrasties un arī tāpat nekur tā nevar pagaist.

25 gadus vecais grupas ASTRO dziedātājs Moonbins pēkšņi aizsaukts aizsaulē.

M.i.r.i..s populārās korejiešu puišu grupas ASTRO dalībnieks. Moonbina ķermenis tika atrasts viņa Seulas dzīvoklī.

Dienvidkorejas dziedātājs, dejotājs, aktieris un modelis m.i.r.i.s 25 gadu vecumā. Informāciju par to apstiprināja zīmola ASTRO Fantagio pārstāvji, kurā ietilpst populārā puišu grupa ASTRO.

“Moonbins no mums aizgāja un kļuva par zvaigzni debesīs. Kopā ar viņa ģimeni, fanu pūļiem un kolēģiem māksliniekiem mēs dziļi sērojam par viņa š.ok.ē.jo.š.o nāvi,” teikts oficiālajā paziņojumā.

Moonbina vecāki nolēma bēres rīkot privāti šaurā tuvu radinieku, draugu un kolēģu lokā. K-pop zvaigznes n.ā.v.e.s iemesls nav atklāts.

Policijas darbinieki atrada mākslinieka ķermenis viņa dzīvoklī Gangnam-gu rajonā Korejas galvaspilsētas dienvidaustrumu daļā. Tas notika ap pulksten 20:00 pēc vietējā laika.

Grupas dalībnieki sacēla trauksmi, kad Moonbins neieradās uz mēģinājumu 19. aprīlī. Dzīvoklī durvis neviens neatvēra, tās nācās uzlauzt. Uz puiša ķermeņa netika atrastas vardarbīgas n.ā.v.e.s pazīmes.

Moonbin dzimis Čungčongbuk-do provincē. Vēl bērnībā, mātes ietekmē, viņš kļuva par modeli un ienāca Dienvidkorejas pievilcīgo jauno puišu un meiteņu subkultūrā ar nosaukumu “Ulzzang” (eoljjang). Pēc tam puisis absolvēja Mākslas augstskolu.

Lasi vēl: Ārsti nobažījušies atklāj jaunumus par Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvokli; ģimene izmisumā

2006. gadā viņš parādījās grupas TVXQ dziesmas “Balloons” mūzikas videoklipā. Trīs gadus vēlāk Moonbins nospēlēja savu pirmo aktiera lomu korejiešu web drāmā “Boys Over Flowers” (Zēni skaistāki par ziediem). 2015. gadā viņš filmējās web drāmā “Turpinājums sekos”, bet 2019. gadā ieguva Čon O Čē lomu drāmā “Astoņpadsmit gados”.

Leave a Comment