4 zodiaka zīmes, kurām oktobra otrajā pusē gaidāma “melnā strīpa”. Kā to pārdzīvot ar iespējami mazākiem zaudējumiem

Skorpions

Ja jūtaties apmaldījies vai viens, meklējiet mierinājumu un sapratni tiem, kas dzimuši Jaunavas vai Ūdensvīra zīmēs. Šīs zīmes ir pazīstamas ar savu līdzjūtīgo un gādīgo raksturu, un tās ar prieku palīdzēs jums tikt galā ar visu, ko jūs pārdzīvojat.

Ūdensvīriem ir spēks radikāli mainīt tavu dzīvi uz labo pusi, lai cik dīvaini tas nešķistu. Neatkarīgi no tā, kādas vētras mums nāktu, mēs tās pārdzīvosim kopā. Gaidām brīnišķīgu ziemu.

 

Mežāzis

Mežāzi savā dzīvē var sagaidīt kādas pārmaiņas. Šis var būt jaunu sākumu un aizraujošu iespēju laiks. Oktobra mēnesis būs grūts, bet arī ļoti ražīgs. Dzīves bēgumi un bēgumi nesīs gan labu, gan sliktu pieredzi, un paša ziņā ir izvēlēties, kam pievērsties.

Lasi vēl: Šodien pilnmēness: kurām 5 zodiaka zīmē, tas atnesīs izmaiņas izskatā, attiecībās un finansēs

Šomēnes svarīgi būt uzmanīgiem, lai nesabojātu attiecības ar cilvēkiem, kuri pārstāv uguns un ūdens stihiju. Uzmanieties no tiem, kas dzimuši zem Lauvas vai Strēlnieka zīmes, jo viņiem ir spēks mainīt jūsu dzīvi, kā jūs to zināt.

Jums ir prasme risināt problēmas, kas iepriekš šķita neiespējamas. Gaidāmās izmaiņas radīs izaicinājumus Mežāzim, taču galu galā viņš ar tām tiks galā ar laipnību un vieglumu. Mežāži atradīs mieru savā personīgajā dzīvē, un mēnesis tomēr būs neaizmirstams.

 

Leave a Comment