4 zodiaka zīmes, kurām oktobra otrajā pusē gaidāma “melnā strīpa”. Kā to pārdzīvot ar iespējami mazākiem zaudējumiem

Lūk, 4 zodiaka zīmes, kuras atlikušajās oktobra dienās var piedzīvot būtiskas negatīvas pārmaiņas. Kurām zodiaka zīmēm gaidāma tā sauktā ”melnā svītra”?

Lauva

Kopš gada sākuma zem šīs zodiaka zīmes dzimušie ir piedzīvojuši daudz izaicinājumu un izaugsmes. Vienīgais mīnuss, ko Lauvas piedzīvos oktobra otrajā pusē, ir finansiālās grūtības.

Tas ir ļoti žēl tiem, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes. Sagaidāms, ka pēc mēneša finansiālā situācija uzlabosies. Zvaigznes mums iesaka baudīt vienkāršus dzīves priekus un nekoncentrēties uz negatīvo.

Ja jums ir nepieciešams kāds, uz kā balstīties, skatieties uz saviem draugiem Jaunavas un Vēža zīmēm — viņi vienmēr ir gatavi piedāvāt plecu, uz kura raudāt. Zivis izjutīs emociju gammu. Pārējās oktobra dienas būs dažādiem notikumiem bagātas.

Un tie ne vienmēr ir pozitīvi. Ieteicams būt tuvu savai ģimenei un sniegt morālu atbalstu tiem, kurus mīli. Tas palīdzēs jums pārciest vētru ar vismazāko kaitējumu.

 

Vērsis

Paturiet savus noslēpumus pie sevis. Oktobra mēnesī jūs varat sagaidīt uzlabojumus personīgajā dzīvē. Izmaiņas jau ir ietekmējušas daudzus šī horoskopa zīmes pārstāvjus.

Lasi vēl: Kas tieši meiteni nogalināja, joprojām nav zināms: ūdeņos atrasta mirusi TV šova skaistule

Katram stāstam vienmēr ir divas puses – labā un sliktā. Šajā gadījumā ir daudz negatīvu, bet ir arī pozitīvi. Šis ir grūts laiks jums.Taču paredzams, ka tuvākajā laikā viss nokārtosies.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment