Skumjš un biedējošs notikums Rīgā: mājas kāpņu telpā mīklaini iet bojā vīrietis

Vakar Imantā noticis traģisks negadījums. Vīrietis 49. gadu vecumā izgājis no dzīvokļa un pārkritis pāri margām. Šajā notikumā ir ļoti dīvainas sakritības. 

Liela kņada izcēlās vienā no kāpņu telpām Slokas ielā 179 pēc pulksten 20. Sieviete izskrēja pa stāviem un piezvanīja pie kaimiņu durvīm, lai noskaidrotu, kam pieder gaitenī esošie putekļainie un ilgi nekustinātie velosipēdi.

Viņa meklēja velosipēdu īpašnieku, lai varētu lūgt tos pārvietot. Tie bija savienoti pirmajā stāvā, netālu no ieejas. Velosipēdi traucēja kaimiņiem.

“Nu bija tā, ka mēs ar vīru skatījāmies televizoru un kāds zvanīja pie durvīm. Kaimiņiene pirmā redzēja, ka viņš tur guļ. Mēs neko nedzirdējām,” stāsta kaimiņiene.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām oktobra otrajā pusē gaidāma “melnā strīpa”. Kā to pārdzīvot ar iespējami mazākiem zaudējumiem

Guļus ievainots otrajā stāvā, starp kāpnēm un sienu atrasts kaimiņš. Viņš gulēja uz margām. Vietējie pieļauj, ka vīrieša negadījumu izraisījis viņa alkohola reibums, jo diemžēl viņš bieži redzams dzeram alkoholu.

Leave a Comment