31 gada vecumā pāragri mūžībā aizsaukts talantīgs sportists; Viņš bija bezvēsts pazudis kopš 6. februāra

2 nedēļas pēc pazušanas atrasts talantīgais sportists, tomēr diemžēl bez dzīvības pazīmēm. Viņa aģents neslēpj skumjas un pārdzīvojumus par šo notikumu. 

Ganas futbolists Kristians Atsu zem savas mājas drupām Turcijā atrasts miris gandrīz divas nedēļas pēc postošās zemestrīces, apstiprināja viņa aģents.

Talantīgais sportists bija bezvēsts pazudis kopš 6. februāra. Šīs nedēļas sākumā Ganas Futbola asociācijas pārstāvji paziņoja, ka Atsu atrasts dzīvs, taču viņa klubs vēlāk informāciju noliedza un meklēšana turpinājās.

Tomēr pirms īsa brīža tika paziņots oficiāli, ka sportists tika atrasts miris zem savas mājas gruvešiem. Viņa atbalstītāji ir emociju pārņemti un pārdzīvo par jauno vīrieti.

Lasi vēl: Norvēģijā 30 gadīgs latvietis pārkritīt pār bortu jūrā; Negadījumu izmeklēšanas pārvalde uz kuģa “Hunter” konstatēja drošībai kritiskus apstākļus

31 gadu vecais Atsu savas karjeras laikā Ganas izlasē aizvadīja 65 spēles. Viņš savulaik bija ļoti pieprasīts spēlētājs, Anglijas Premjerlīgā mainoties uz Ņūkāslas United, Spānijas Malagu un Portugāles Porto.

Turcijas un Sīrijas pierobežas reģionu 6. februārī agri no rīta satricināja 7,7 magnitūdas stipra zemestrīce, kurai pēc dažām stundām sekoja vēl viena 7,6 magnitūdas stipra zemestrīce.

 

Leave a Comment