3 zodiaka zīmēm šomēnes sākas grūts periods. Paļaujies uz saviem spēkiem, bet esi gatavs piedzīvot nepatīkamas lietas!

Marts daudzām zodiaka zīmēm var šķist kā atjaunošanās laiks, tomēr Saturna atrašanās Zivīs vairākām horoskopa zīmēm nesola neko labu. Mūsu ikdienu veido ne tikai daudzi faktori un parametri, kas raksturīgi mūsu personībai, bet to ietekmē arī Visums.

Saturns Zivīs nav aiz kalniem, un tas var ieviest vairākas izmaiņas tavā dzīvē. Visu šo aktivitāšu centrā ir trīs zodiaka zīmes, kurām diemžēl būs jāpiedzīvo astrāla ietekme, kas nesniedz prieku.

Šīm zodiaka zīmēm būs jāpaļaujas uz saviem spēkiem, lai pārvarētu grūtības, kas stāsies viņu ceļā.

Vēzis

Ko gan mēs varam teikt par pašu emocionālāko zodiaka zīmi, izņemot to, ka dzīve martā būs atkarīga no tā, cik lielā mērā Vēži būs spējīgi apvaldīt savu jūtīgumu.

Vairākos gadījumos jūtīgums var kļūt par cēloni sarežģītai situācijai, kas ātri izies ārpus kontroles. Tāpēc paškontrole ir svarīgākā īpašība, ar kuru jāapbruņojas martā.

Neraugoties uz to, ka nākamās nedēļas nebūs īpaši labas, nav iemesla tam piešķirt lielu nozīmi, ja Vēži spēs sevi saņemt rokās. Turklāt vienmēr ir iespējas manevrēt un mainīt notikumu gaitu. Tev jāvēro situācija un jābūt pacietīgam.

Viss, ko vari darīt, ir nepieļaut nepārdomātas pārsteidzīgas darbības, lai varētu labāk tikt galā ar ikdienas dzīves problēmām. Vēži spēs rīkoties atbilstoši esošajai situācijai un saviem mērķiem un apstākļiem. Tas attiecas arī uz mīlestību, jo Veneras un Plutona savienojums var pārvērst viņu attiecības ar otro pusīti par īstu pacietības pārbaudi.

 

Strēlnieks

Ja mēs zinām, ka marts būs problemātisks tiem, kas dzimuši Strēlnieka zīmē, mēs varētu sev jautāt: “Vai pie vainas ir piedzīvojumu trūkums vai to pārpilnība, kā dēļ ši mēnesis nebūs pārāk veiksmīgs?”

Atbilde ir kaut kur pa vidu. No vienas puses, nav gaidāms neviens notikums, kas iedragātu Strēlnieku brīvo piedzīvojumu garu. No otras puses, apkārtējā vide, visticamāk, negatīvi ietekmēs šīs horoskopa zīmes pārstāvju dzīvi.

Nenomierinot savu prātu, Strēlniekiem neizdosies izmēģināt jaunas lietas, iegūt jaunus draugus vai ceļot pa pasauli.

Lasi vēl: “Laimīgākie pāri ir tie, kuri kopīgi lieto alkoholiskos dzērienus” Bet šeit ir āķis – viņiem ir jāuzmanās, lai nepārspīlētu!

Strēlnieki, iespējams, ir aizmirsuši, kā uzturēt labas attiecības ar sev svarīgiem cilvēkiem. Tāpēc tuvinieki un draugi būs noskaņoti pret viņiem.

 

Turpinājumu un nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment