Vīrs šajā naktī zaudēja savu sievu Gaiļezera intensīvās terapijas nodaļā; ārstu rīcības dēļ viņam nebija iespējas atvadīties no mīļotās

Šajā naktī kādā ģimenē notika nelaime. Vīrs zaudēja savu mīļoto sievu. Tomēr šo visu padarīja grūtāk situācija, kurā laulāto vīru ārsti nav laiduši atvadīties no mīļotās. 

Kāds vīrietis šodien soctīklā ”Facebook” dalījās ar savu sāpi par šo skumjo brīdi un radušos situāciju. Ir situācijas, kad mūsu mīļotos cilvēkus nav iespējams glābt un tuvinieki vēlas atvadīties no ģimenes locekļa, tomēr šajā situācijā tas nebija ļauts šim vīrietim.

Vīrietis pats stāsta, ka viņa mīļotā sieva aizgājusi aizsaulē viena un viņam nebija ne mazāko iespēju atvadīties no viņas. Vīrietis min, ka divas dienas lūdzies ārstiem aiz stikla durvīm ļaut viņam pēdējo reizi mūža atvadīties no sievas, tomēr tas netika ļauts.

Vīrietis pats min, ka viņš nav laists sievai klāt (kura teju, teju jau aizgājusi aizsaulē) un tas nemaz ārstu sirdis arī nav atmaidzinājis. Karantīnas dēļ šī iespēja vīrietim tika liegta.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmēm šomēnes sākas grūts periods. Paļaujies uz saviem spēkiem, bet esi gatavs piedzīvot nepatīkamas lietas!

Lūk, ko vīrietis raksta savos soctīklos: 

”Mana mīļotā sieva Lienīte Spāre šorīt 2.30 nomira Gaiļezera intensīvās terapijas nodaļā. Es divas dienas lūdzos aiz stikla durvīm, lai mani ielaiž viņu apraudzīt, bet nelaida kaut kādas mūžīgas karantīnas dēļ. Viņa aizgāja viena, neatvadījusies no manis.”

Visdziļākā līdzjūtība ģimenei!

 

Leave a Comment