28.jūlijs tiek uzskatīts par īpašu datumu: ko šajā laikā nevar darīt, lai ģimeni nevajātu nelaimes

28. jūlijā ir ļoti īpaša diena. Tautas kalendārā datums ir atzīmēts kā Akilas diena. Tiem, kas tic zīmēm, vajadzētu iepazīties ar aizliegto un atļauto situāciju sarakstu, lai nezaudētu veiksmi un nepaliktu bez naudas.

Tautas zīmes 28. jūlijam: ko labāk nedarīt

Senatnē 28. jūlijā bija ierasts baidīties no zibens. Dzirdot pērkonu, cilvēki skrēja uz savām mājām. Daudzi nemaz negāja ārā, ja bija slikti laikapstākļi.

Īpaši bīstami tika uzskatīts pērkona negaisa laikā atrasties zem egles vai bērza. Mūsu senči uzskatīja, ka šajā dienā pastāv liels risks n.o.m.i.r.t no izlādes.

 

Agrāk neprecētām meitenēm bija aizliegums, kas saistīts ar ūdens procedūrām. 28. jūlijā jāmazgā seja tikai ar jaunām ziepēm. Pretējā gadījumā topošajam laulātajam jau būs šķiršanās un pamesta ģimene aiz muguras.

Ja jums ir paveicies atrast naudu uz ielas, nenesiet to dzīvoklī. Lai ģimene dzīvotu pārpilnībā, noslaukiet mājas slieksni ar banknotēm un pēc tam dodieties uz veikalu vai tirgu. Tur iztērējiet visu summu pārtikai, daļa tiks izdalīta tiem, kam tā nepieciešama.

Lasi vēl: Pagājušajā naktī, klusumā aizsaulē 56 gadu vecumā devusies izcila mūziķe; nesen aizsaulē devās viņas dēls

Lasi vēl: 3 lietas, ko leģendārā Vanga ieteica turēt mājās, lai piesaistītu labklājību un veiksmi. Tici vai ne, bet tas patiešām strādā!

Senatnē daudzas zīmes bija saistītas ar lauksaimniecības darbiem. Tika uzskatīts, ka 28. jūlijā jāstrādā laukā, tad cilvēku sagaidīs veiksme.

Šodien šīs dienas pavadīšana dzemdībās arī tiek uzskatīta par labu zīmi. Pozitīvas pārmaiņas tiek solītas arī tiem, kuri palika mājās, bet nav slinkojuši, piemēram, veicot uzkopšanu vai ēst gatavošanu.

 

Arī interesanti: Es vienkārši ņemu malto gaļu un apvārtu miltos: slinkie pelmeņi gatavi nieka 5 minūtēs!

Leave a Comment