3 lietas, ko leģendārā Vanga ieteica turēt mājās, lai piesaistītu labklājību un veiksmi. Tici vai ne, bet tas patiešām strādā!

Ikviens cilvēks vēlas dzīvot laimē un labklājībā. Un zini, tev nav jābūt magam vai burvim, lai to piesaistītu savā dzīvē. Tas ir katra paša spēkos.

Pietiek tikai uzklausīt slavenās gaišreģes Vangas padomus. Neatkarīgi no tā, vai tu tam tic vai ne, katram objektam ap mums piemīt enerģija. Vienīgā atšķirība ir tā, ka vieniem objektiem enerģija ir smaga un destruktīva,bet citiem – gaiša un radoša.

Tu būsi pārsteigts, bet maģiski amuleti, talismani un citi ezotēriski nieciņi nepavisam nav lietas, kas pievelk veiksmi – tie tikai piepilda mājokli ar nevajadzīgiem krāmiem, iznīcinot pārpilnības enerģiju.

Pašas parastākās lietas, par kurām Vanga teica: “Tās ir kā peļu slazdi veiksmei, kuras noķer veiksmi aiz astes un nelaiž vaļā”, pa īstam sargā mūsu mājokli, pārvēršot to par spēka vietu un piesaistot dzīvē īstus brīnumus.

 

Lūk, trīs lietas, kas pievilinās laimi un labklājību tev un tavam mājoklim:

Āboli

Mūsu senči ābolus sauca par “veiksmes augļiem” un uzskatīja, ka rozā ābols ir vislabākais ciemakukulis, kas nesīs labklājību un mīlestību ģimenei, kas ievākusies jaunā mājvietā.

Parastiem āboliem patiešām piemīt pārsteidzošs maģisks spēks. Vienkārši stāvot uz šķīvja, āboli spēj attīrīt no negatīvā jebkurā enerģijas līmenī, piepildot katru mājokļa stūri ar pozitīvu enerģiju un vairojot to dienu no dienas.

Lasi vēl: Jaunumi aktiera Mārtiņa Egliena dzīvē

Centies nodrošināt, lai tavā miteklī āboli vienmēr būtu uz galda. Izvēlies tikai tādus ābolus, kas priecē acis; tiem noteikti jābūt sarkaniem vai ar sarkanu sānu.

 

 

Nākošās lietas skaties tālāk

Leave a Comment