28 gadu veca sieviete pēdējā grūtniecības mēnesī tiek baisi nogalināta savā paša mājoklī

28 gadu veca sieviete pēdējā grūtniecības mēnesī tiek baisi nogalināta savā paša mājoklī un tikai vēlāk atklājas detaļas un motīvi. Draudzene bijusi kā aculieciniece. 

Lietuvas iedzīvotāji ir šokā par notikušo. Spānijā nošauta 28 gadus veca lietuviete. Viņa bija deviņus mēnešus stāvoklī un tulīt, tulīt jau būtu dzemdības klāt.

Sieviete tika nogādāta slimnīcā Valensijā, kur viņai tika veikts steidzams ķeizargrieziens. Bērns tika izglābts, bet jaunā māte diemžēl neizdzīvoja, jo traumas bija pārāk nopietnas.

Šobrīd aktīvi tiek meklēti sievietes radinieki Lietuvā. Tomēr pagaidām bez rezultātiem. Bojāgājušajai sievietei bija tikai Lietuvas pilsonība, un, ja tuvāko dienu laikā viņas radinieki neieradīsies, viņas mirstīgās atliekas tiks apglabātas Spānijā.

“Ja tuvinieku nebūs, viņas ķermenis tiks apbedīts kopējā kapā. Tādi ir noteikumi. Tāpat bērns, ja tuvinieki neieradīsies, nonāks bērnunamā vai tiks adoptēts. Tas ir ļoti skumji, un, ja tuvinieku viņai nav.” “ sacīja D. Sruogienė.

Lasi vēl: 23.02.2023 – pats jaudīgākais spoguļdatums; no šī datuma baidās visi magi un burvji

Aculiecinieki un kāda dzīvokļa biedrene stāstīja, ka mājai garām brauca balta automašīna BMW un raidīja divus šāvienus. Viens šāviens trāpīja grūtniecei tieši galvā. Pagaidām notiek aktīva izmeklēšana kas attiecas uz motīviem.

 

Leave a Comment