27. jūnijā mūžībā aizgāja talantīga aktrise; viņa nespēja atveseļoties

27. jūnijā mūžībā aizgāja talantīga aktrise. Viņas talants būs mūžīgs un neaizmirstams. Viņa filmējusies ļoti slavenos seriālos. 

Vai ir dzīve pēc cilvēka aiziešanas – tas ir vissvarīgākais cilvēku jautājums. Reliģiozi cilvēki uzskata, ka tāda ir, jo pēcnāves eksistenci tādā vai citādā formā paredz praktiski visas reliģiskās koncepcijas, turpretī ateisti uzskata – ka tā tas nav.

M.i.r.u.s.i seriālu “Vienkārši Marija” un “Mežonīgās sirdis” aktrise Joana Brito.

Viņai bija 76 gadi.

Lasi vēl: Latvijas iedzīvotājiem, kuriem ir mājdzīvnieki ir jāatceras un jāizdara šis!

Lasi vēl: Priecīga ziņa: Šai Latvijas iedzīvotāju grupai ir palielināts pabalsts

27. jūnijā mūžībā aizgāja meksikāņu aktrise Joana Brito. Par to sociālajos tīklos paziņojusi Nacionālā aktieru asociācija (ANDA). N.ā.v.e.s cēlonis bija nieru mazspēja. Kopš pagājušā gada novembra Joana ārstējas, taču viņa nebija spējusi atveseļoties. Māksliniecei bija 76 gadi.

 

Joana Brito dzimusi 1947. gada 13. aprīlī. Savu karjeru viņa sāka 20. gadsimta 60. gados, bet īstos panākumus guva 80. gados, pateicoties ziepju operām.

 

Viņa filmējusies tādos populāros seriālos kā “Vienkārši Marija” (Rakela) un “Mežonīgās sirdis” (Ana). Turklāt Joana Brito strādāja arī kā citu aktieru dubliere.

2017. gadā veselības apsvērumu dēļ aktrise pameta karjeru. Viens no jaunākajiem darbiem ar viņas piedalīšanos ir izrādes “Meitene no “Viesuļu” mājām”, “Melot, lai dzīvotu” un “Mīļotais”.

Arī interesanti: Liktenis trīs zvaigžņu zīmes apdāvās ar vēlu, bet skaistu mīlestību

 

COMMENTS

Leave a Comment