Galvā tika atrasts audzējs: no vēža aizsaulē devusies seriālu zvaigzne

Galvā tika atrasts audzējs: no vēža aizsaulē devusies seriālu zvaigzne. Aktrise nomira slimnīcā 78 gadu vecumā. Viņa aizgāja no šīs dzīves tuvo cilvēku ieskauta.

Brīdī, kad nāves atzīšana virzās no “prāta saprašanas” uz šī fakta pieņemšanu arī sirdī, mēs sākam aptvert zaudējuma sāpes. Šis ir ļoti skumjš brīdis.

Zaudējuma sāpes ir normāla parādība, taču jāteic, ka daudz kas atkarīgs arī no bēru emocionālā noskaņojuma, apbedīšanas rituāla un izvadītāja.

Aktrise nomira slimnīcā Mehiko 78 gadu vecumā. Talīna Fernandesa aizgāja no šīs dzīves tuvo cilvēku ieskauta.

Meksikas galvaspilsētā slimnīcā mirusi meksikāņu telenoveļu zvaigzne. Katalina Marija del Sagrado Korazona Fernandesa-Vero Vela (aktrises pilns vārds) pēdējos gados cīnījās ar audzēju. 2006. gadā Talīna ziņoja, ka viņai diagnosticēts meningeāls audzējs galvā. Toreiz labākie meksikāņu ārsti veica veiksmīgu operāciju un izņēma audzēja veidojumu.

Tomēr slimība atgriezās. 2017. gada februārī māksliniece paziņoja, ka viņas galvā atrasts jauns audzējs, šoreiz neoperējams. Pirms dažām dienām situācija saasinājās – sāpes kļuva tik nepanesamas, ka Fernandesa ar komplikācijām tika nogādāta klīnikā.

Aktrises dēls Koko atzīmēja, ka savas dzīves pēdējās minūtes viņa pavadīja to cilvēku ieskauta, kuri viņu mīlēja, un viņa mierīgi nomira bez sāpēm.

Lasi vēl: Nauda plūdīs kā upe: Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kuras šajā vasarā kļūs bagātas

Talīna dzimusi 1944. gada 2. augustā Mehiko. Kādu laiku viņa dzīvoja ASV. Atgriežoties dzimtenē, viņa saņēma Nacionālā kardioloģijas institūta medicīnas māsas diplomu. 1972. gadā meitene debitēja uz ekrāna, parādoties seriālā “Las Gemelas”. Viņa spēlēja Mirabellu klasiskajā 80. gadu telenovelē “Meitene” (Muchachita).

 

Leave a Comment