21. aprīlī Jupiters un Urāns satricinās apvārsni! Ko tas mums nozīmē? Tās būs lielas pārmaiņas ikviena cilvēka liktenī

Tās būs lielas pārmaiņas ikviena cilvēka liktenī. Un globāli tas ir varas, mākslīgā intelekta, lielās naudas un kosmosa triumfa punkts! 2024. gada epohālais notikums ir Jupitera un Urāna augsta līmeņa tikšanās 21° 50′ Vērša asī, kas notiks 21. aprīlī plkst. 5:27 pēc Latvijas laika.

Mēs piedzīvosim ārkārtīgi reti sastopamu enerģiju: Jupiters, veiksmes planēta, savienojas ar Urānu, pārsteigumu planētu, Vērša laukā. Tas var novest pie šokējošiem likteņa pavērsieniem, būtiskiem izrāvieniem vai traucējumiem, vai arī pie satriecošiem pasaules notikumiem un dabas/tehnoloģiskām kataklizmām. Oficiāli tas notiks 21. aprīlī, bet patiesībā mēs jutīsim šo satricinošo ietekmi, kas pastiprināsies visu aprīli un maija beigās.

Ja vēlies kaut kādā neparastā, oriģinālā veidā parādīt savus talantus, uzdrošinies to darīt tuvāk šim laikam, 21. aprīlim, bet nedari neko pārāk riskantu.

 

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Šo konjunkciju atbalstīs Marsa sekstils Zivju zīmē, kas var kalpot kā slepens notikumu izpausmju ierosinātājs, kā tas bieži vien notiek, kad ātrākas planētas pievienojas zemes vai personiskai konfigurācijai.

Runājot par konjunkcijām, mēs vienmēr atrodamies cikla sākumā, neatkarīgi no iesaistītajām planētām. Pilnais Saules aptumsums Auna zīmē 8. dienā sakrita ar Jupitera un Urāna konjunkciju Vērša zīmē, virzot mūs uz apziņas evolūciju. Šis aptumsums bija kā pauze pirms izrādes, kas signalizēja, ka ir pienācis laiks veikt pārmaiņas, uz kurām esat tiecies: atklāt to jauno sevis versiju, kas, iespējams, ir snaudusi!

 

Turklāt Jupitera (veiksme) un Urāna (inovācijas) satikšanās 20. aprīlī Vērša zīmē sniedz papildu stimulu īstenot savus sapņus, potenciāli nodrošinot finansiālu pieplūdumu. Daudziem no mums tā ir nepieciešamā dzirkstele, kas nepieciešama, lai atgūtu zaudēto impulsu un atbrīvotos no aptumsumu izraisītā dīkstāves perioda.

Jupitera-Urāna ciklu, kas ilgst aptuveni 14 gadus, pasaules astroloģijas eksperti uzskata par vienu no desmit svarīgākajiem lielajiem cikliem.

Lasi vēl: Meteorologi izplata vēsti uz gaidāmo nakti! Šis attiecas uz visiem, bet visvairāk uz – šoferīšiem!

Urāna un Jupitera konjunkcija Svariem 1968.-1969. gadā uzsvēra sociālās attiecības, lai radītu daudz plašāku vienlīdzības sajūtu. Daudzi zemes astrologi uzskata, ka šī konjunkcija veicināja 1969. gadā notikušās atbrīvošanās kustības.

Urāna un Jupitera konjunkcija 2010.-2011. gadā, kas pirmo reizi notika Auna zīmē, tika saistīta ar Arābu pavasari.

2024. gadā abu planētu satikšanās notiks Vēža zīmē, kas pieder Zemes elementam un fiksētajam režīmam. Vērsis tiecas pēc stabilitātes, dodot priekšroku visdabiskākajiem veidiem, kā to panākt. Viņam patīk lolot iekšēju bērnišķīgu mieru, ko veicina vienkārši prieki, un viņu netraucē dzīves rutīna.

Tomēr Vēzis ir enerģisks strādnieks, kad viņš aktīvi uzņemas kādu uzdevumu. Viņam nepatīk abstrakti jēdzieni, kas neprasa konkrētu rezultātu sasniegšanu.

Ko par to saka pasaules astroloģija?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment