21. aprīlī Jupiters un Urāns satricinās apvārsni! Ko tas mums nozīmē? Tās būs lielas pārmaiņas ikviena cilvēka liktenī

Andrē Barbo, pazīstams franču astrologs, kurš veicis plašus pētījumus šajā jomā, uzskata, ka šim ciklam ir dominējoša ietekme uz kapitālismu – tas ir viens no galvenajiem “brīvā tirgus ekonomikas” cikliem, kas nosaka tirgu dzīvotspēju un pārsvarā uz kapitālismu orientētus ciklus. “Tas dod impulsu spēkam, ambīcijām, drosmei, tieksmei uzņemties risku, pārlieku ekstrēmai uzvedībai.

Konstruktīvā fāzē tā ir visspēcīgākais pārmaiņu un progresa virzītājspēks. Krīzes situācijā sabiedrībā tā var radīt ļoti nestabila rakstura situācijas, pilnas negaidītu sprādzienu, un radīt krasi saspīlētu atmosfēru. Šādā stāvoklī tas ir īpaši bīstams potenciāls, kas var “uzkurināt karu”. (André Barbeau, “Par pasaules krīzēm”)

Pēdējo reizi Jupiters un Urāns satikās 2010. gadā – 8. jūnijā 0° Auna asī, tad 19. septembrī 28° Zivju asī un visbeidzot 2011. gada 4. janvārī 27° Zivju asī. Tas iezīmēja visu 2010.-2011. gada periodu.

 

2024. gadā Jupiters, būdams ātrāka no abām planētām, savienosies ar Urānu, kas kopš 2018. gada atrodas Vēža zīmē, kurā planētas ir centušās gūt ievērojamus panākumus. Tomēr šoreiz šī satikšanās būs vienīgā pirms nākamās, kas paredzēta 2037. gada.

Labākajā gadījumā šis cikls, kas ilgst nepilnus četrpadsmit gadus, ir saistīts ar lietu izaugsmi un atmodu. Tas apvieno Urāna ideālistiskos centienus ar Jupitera optimismu, piedāvājot progresa iespējas neatkarīgi no sākotnējās situācijas.

Lasi vēl: Ar kādu datumu ir dzimuši cilvēki, kuriem ir lemts kļūt bagātiem – vai jūs esat šajā sarakstā?

Abas planētas tiecas paplašināt robežas gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

No vienas puses, tas var izpausties, piemēram, kā neierobežotu tirdzniecības attiecību veidošana, kas ir atstāta iesaistīto pušu ziņā, ar minimālu valdības iejaukšanos.

 

Leave a Comment