2023. gads šīm 5 zodiaka zīmēm būs mīlestības gads. Iespējamas kāzas, bērnu smiekli, ceļojumi

Katrai zodiaka zīmei ir savs īpašais mīlestības gads. Tas nebūs viss 2023. gads, bet tā būs zināma daļa no tā.

Ja mīlestība vienmēr būtu vienkārša, mēs nezinātu bēdu dziļumus. Bez zaudējumiem mēs nevarētu piedzīvot izaugsmi. Mēs ātri iemīlējāmies, bet tas ātri izgaisa. Mēs pavadījām dažus gadus, attālinoties viens no otra, un, visbeidzot, mēs vienkārši izbaudījām viens otra sabiedrību.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus mīlestība 2023. gadā sagaida ar atjaunotu cerību un gaidīšanu. Kā jūs iemācījāties kļūt pašpietiekams, kad iemīlējāties? Kā jūs ierobežojāt sevi, domājot, ka jums jāzina viss par cilvēkiem, kuri jūs piesaista? Kā ideālā partnera meklējumi noveda jūs pie sāpīgām attiecībām?

Skorpions

Skorpions, iespējams, iepriekšējās attiecībās tevi neievēroja, taču neuztraucies – šeit tu esi mīlēts un novērtēts. Pirms tava mīlestība aizgāja, tā tevi atstāja ar vaļēju brūci.

Jums bija iepriekšējie partneri, kuri ievilka visas asinis jūsu noslēpumaini maigajā sirdī. Jūs esat piedzimis no jauna, taču, iespējams, jums būs jāatsakās no savas jaunās mīlestības nāvējošo incidentu dēļ, ar kuriem saskārāties iepriekš.

 

 

Mežāzis

Saturns atgriezās savā dabiskajā mājas zīmē Mežāzis. Tas bija nozīmīgs notikums, jo Saturns ir pazīstams ar savu ilgtermiņa stabilitāti un uzticamību. Tev, Mežāzis, mīlestība atrisinās dažas tavas problēmas.

Lasi vēl: 49 gadu vecumā mūžībā devusies populāras grāmatas autore

Šis būs gads, kad tu uzzināsi, ka mīlestībā tev nekas nav jāpierāda, Mežāzis. Mīlestība nav pienākums, kas vienmēr jāpilda.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment