2023. gads šīm 5 zodiaka zīmēm būs mīlestības gads. Iespējamas kāzas, bērnu smiekli, ceļojumi

 

Zivis

Zivis, šis ir gads, kad jūs saprotat, ka esat ne tikai mīlestības kalps, bet arī mīlestība ir jūsu kalps. Pēdējos divarpus gadus Saturns ir smagi cīnījies pret jūsu sapņiem par perfektu romantisku dzīvi.

Jūsu paļaušanās uz partnerattiecībām ir likusi jums pilnībā paļauties uz tām. Varbūt jums šķiet, ka šī partnerība nav paredzēta jums. Zivis, jums vienmēr ir bijis vajadzīgs tas, ko piedāvā Visums. Tā vietā, lai pretotos mīlestībai, sāciet paļauties, ka tā jūs vadīs pareizajā virzienā.

 

 

Lauva

Lauva, šajā gadā mīlestība liks tev atteikties no sava lepnuma un izrādīt savas patiesās jūtas. Iespējams, ik pa laikam nāksies lūgt palīdzību citiem.

Lasi vēl: Pēc dažām sekundēm bērns bija jāatvieno no ierīces. Kad vecāki noliecās, lai atvadītos, palātā pēkšņi ienāca ārsts

Jūs varat atklāt, ka jūsu partneris nevar sniegt jums visu, kas jums nepieciešams. Iespējams, jūs domājāt, ka savā sirdī jau esat iemācījušies šo mācību. Šogad mēs jums parādīsim, ka mīlestība ir gudrāka, nekā jūs domājāt – jūs par to vēl nezināt visu.

 

Leave a Comment