“2023. gadā mūs gaida kardināli pagriezieni”: intervija ar Tamāru Globu

Tamāra Globa intervijā pastāstīja, kas kopumā gaidāms 2023. gadā. Protams, astroloģiskā prognoze var būt 10-15 procentu kļūdaina, bet kopumā prognozētie notikumi piepildās. Atcerēsimies Globas vārdus un salīdzināsim gada beigās, vai zvaigznēm bija taisnība vai nē.

Kas mūs gaida 2023. gada?

Pēc astroloģiskā kalendāra 2023. gads atbild ne tikai Trusim, bet arī Marsam. Šī planēta izrādīs lielu ietekmi uz dažādiem lēmumiem un notikumiem. Ja skatās globāli, tad Marsa ietekme sākās jau 2022. gadā un īpaši būs jūtama 2023. gada sākumā.

Iespējams, tas skan nedaudz sarežģīti, bet daudzi no mums būs jau pamanījuši, ka dzīve aizrit tāpat kā 2022. gada beigās, īpaši tas attiecas uz Vēršiem, Mežāžiem un Svariem. Iekšējs pagrieziens gaida Zivis, Vēžus un Strēlniekus.

Martā visas zīmes pamanīs iesākto notikumu beigas. Tie var būt gan notikumi pasaulē, gan ģimenē un darbā, gan saistīties ar sevis pilnveidošanu. Visās dzīves sfērās, kurās gāja kāds noteikts process, tas tuvosies loģiskam noslēgumam.

 

Lasi vēl: Kā padarīt vīrieti par patiesi savu, izmantojot savu dabas doto sievišķo enerģiju

Saskaņā ar zvaigznēm, martā nepieciešams pievērst uzmanību veselībai. Tas jo īpaši attiecas uz Auniem, Lauvām un Jaunavām. Ir nosaukta viena zodiaka zīmei, kurai 2023. gads būs tomēr grūts, bet nekas nav neiespējams.

 

Zodiaka zīmi, kurai šis gads būs grūts meklē nākošajā lapā

Leave a Comment