Kā padarīt vīrieti par patiesi savu, izmantojot savu dabas doto sievišķo enerģiju

Tas nekādi nav saistīts ar tavu ārieni, tavu humora izjūtu, intelekta līmeni vai bankas kontu

 

Jā, neapšaubāmi ir svarīgi sekot līdzi savam izskatam, prast pasmieties un pajokot, celt savu zināšanu līmeni, taču sievišķā enerģija drīzāk slēpjas emocijās.

Tās nav virspusējās īpašības. Kad tu koncentrē visu savu enerģiju, lai izskatītos pievilcīgi vai centies atstāt iespaidu uz vīrieti („Hei, paskaties, cik es skaista, gudra, jautra un mīļa!”), tu nepadziļini un nestiprini saikni, kas starp jums izveidojusies.

Domā par savu sievišķo enerģiju kā par savu somiņu. Jā, tu vari aiziet un nopirkt viltotu Dolce&Gabbana somiņu, bet cik ilgi tā kalpos? Tā varbūt pat labi izskatīsies un tu samaksāsi par to daudz mazāk, taču diez vai tas būtu tā vērts.

Kad tu koncentrējies uz virspusējām, ārišķīgām lietām, tu piesaisti vīriešus vien uz neilgu laiku – tieši uz tik ilgu, cik ilgi tev kalpotu viltota zīmola somiņa.

Sievišķā enerģija – tas nav vienkārši izskatīties kā sieviete, tas nozīmē justies kā sieviete.

 

Lai kļūtu par šādas enerģijas īpašnieci, vajag stingri stāvēt uz kājām un būt pārliecinātai par sevi. Un tas nozīmē, ka nav svarīgi, ko dara vai nedara tavs vīrietis, tev nav bail viņu pazaudēt un palikt vienai.

 

Protams, ir sāpīgi, kad viņš aiziet vai kļūst vienaldzīgs. Protams, ka tu vēlies viņu atgriezt. Taču ja tev piemīt sievišķā enerģija, dievietes enerģija, tu ļausi šīm jūtām iziet cauri tavai sirdij un turpināsi stingri stāvēt uz kājām, saglabāsi cienīgu uzvedību un turpināsi sevi mīlēt.

Dievietes neiekaro vīriešus, kuri nav iekārojuši viņas pirmie.

 

Kā nereaģēt uz saviem jūtu uzplūdiem:

Jārīkojas pretēji saviem pirmajiem impulsiem, cenšoties atkal pievērst sev vīrieša uzmanību. Lai to panāktu, tev pirmām kārtām jājūtas pārliecinātai par sevi arī bez vīrieša klātbūtnes.

 

Lasi vēl: Cienījamā vecumā mūžībā devusies leģendāra kino aktrise: ”Šis ir smags trieciens visai kino pasaulei”

 

Tavai sirdij jābūt atvērtai

Kad tu emocionāli noslēdzies no sava vīrieša, viņam nav iespējas tevi iepazīt, bet ja viņš nespēj tevi iepazīt, tad nespēs arī iemīlēt.

Kamēr vīrietis tevi neiepazīs, viņš mīlēs vien savu priekšstatu par tevi. Kur gan ir problēma? Agrāk vai vēlāk viņam sanāks tevī vilties, jo tu esi cilvēks, nevis pasaku tēls. Taču kad tu atklāj viņam sevi visu, viņam iekšā kaut kas mainās, un viņš sāk mīlēt tevi dēļ taviem trūkumiem. Tieši tad arī rodas īsta emocionālā saikne un tu pievelc viņu pie sevis.

 

Turpinājumu skaties nākošajā lapā

Leave a Comment