Kā padarīt vīrieti par patiesi savu, izmantojot savu dabas doto sievišķo enerģiju

Kā atvērt savu sirdi:

Labākais veids – personīgu robežu esamība. Kas tev šķiet pats nepieņemamākais attiecībās? Kad tu to apzinies un spēj aizstāvēt savu viedokli tad, kad vīrietis šīs robežas mēģina pārkāpt, tu sāc pati sev uzticēties. Kad tu uzticies sev, tu atvēries, atklājies arī citiem, jo tici, lai ko arī neizdarītu vīrietis, tu vienmēr spēsi pati par sevi parūpēties. Tā arī ir sievišķā dievietes enerģija.

 

Bet pastāstīt vīrietim par savām robežām ir pavisam vienkārši. Pasaki: „Esmu dusmīga un es nevēlos just, ka mans mīļotais vīrietis flirtē ar citām sievietēm.” Un vairs neko nesaki. Ar atvērtu sirdi paskaties uz viņu un sagaidi viņa atbildi. Ja viņš sāks atkāpties, taisnoties, teiks, ka nav gatavs īstam un nopietnām attiecībām, tad vienkārši pasaki: „Tas ir tas, ko es jūtu. Un man vajag pašai tikt ar to galā, jo nevēlos rīkoties neapdomīgi.” Tad pievērsies tām lietām un nodarbēm, kas padara tevi laimīgu.

 

Mācies dalīties ar savām personīgajām robežām. Atceries par trim lietām, kuras sniedz sievietēm dievietes enerģiju:

Viņa ir pašpārliecināta

Viņa ir atvērta

Viņa ir stipra

Un tagad nostājies pie spoguļa un paskaties uz sevis. Sajūti, ka tu stingri stāvi uz kājām, ka jūti pamatu zem kājām. Tad atver savu sirdi un pasaki sev (tā, it kā tavs atspulgs būtu vīrietis):

 

„Es zinu, kas es esmu, un es nepieņēmu neko mazāku par mīlestību un cieņu, kurus esmu gatava sniegt tev pretī.”

Kā tas ir? Kā izskatās?

Vai biji aukstasinīga? Dusmīga? Vai arī aiz smiekliem un ciniskās balss centies noslēpt savas sāpes? Vai arī bezspēcībā raudāji?

Pasaki to vēlreiz, tikai šoreiz centies darīt to maigi, ar siltumu un mīlestību. Pārvērt savas jūtas mīlestībā. Atbrīvojies no saspringuma savā sejā un ļauj savām acīm sastapties ar pašas acīm atspulgā.

 

Lasi vēl: Sākot ar 2023. gadu šīs zodiaka zīmes kļūs bagātas. Aizmirstais Vangas horoskops

 

Iztēlojies, ka tu padari savu atspulgu maigāku, it kā pati kārdini sevi ar mīlošu, atklātu, hipnotisku, uzticīgu un dāsnu dievietes enerģiju. Nekādu žestu. Stāvi uz vietas un netuvojies spogulim. Sūti mīlestību bez kustībām.

Vai redzi atšķirību? Redzi, cik ļoti tu piesaisti „vīrieti”, neko faktiski nedarot? Redzi, cik mīlošāka un mierīgāka tu izskaties? Ja vien tu būtu vīrietis, kura tavas frāzes versija liktu tev atvainoties un izlabot savu kļūdu? Kura versija iedvesmotu tevi mīlestībai?

Leave a Comment