20. un 21. oktobris ir naudas enerģijas diena. Vakarā nolieciet šeit monētu un sakiet ”piesaistošo” vārdu

Šī diena ir uzlādēta ar pozitīvismu, un jūs to varat gūt no apkārtējās vides. Dariet kaut ko patīkamu sev un citiem. 6. Mēness diena dominē un pēc tam piekāpjas 7. Mēness dienai, kas ir Auna zīmē.

Laiks, kad vajadzētu uzticēties savām iekšējām izjūtām un intuīcijai, tās būs mūsu uzticamie ceļveži. Tavas spējas sajust un lasīt zīmes šodien un rīt būs visaugstākā līmenī.

Astroloģiskā prognoze 21. oktobrim:

Šī ir ļoti labu enerģiju diena, tāpēc nogriezieties no liekā. Ir svarīgi atcerēties, ka paškritika un vainošana par savām kļūdām vai sliktiem lēmumiem pagātnē tagad ir pilnīgi nepiemēroti. Tā vietā ļaujiet pozitīvajām enerģijām jūs piepildīt un virzīt uz labākām lietām. Lai to izdarītu, stimulējiet sevi.

Ja no apkārtējiem cilvēkiem tev nākas dzirdēt nepatīkamus vārdus un rīcību, saki sev: “To es noraidu no sevis!”. Ļaujiet citu cilvēku lietām palikt aiz svītras. Jums ir tiesības neuzņemt uz sava rēķina to, ko citi saka, nesot negatīvismu. Buda un daudzi šīs pasaules prāti to ir teikuši jau izsenis.

Lasi vēl: Man visu gadu ir svaigas dilles, gudrs draugs pastāstīja, kā tās audzēt

Lasi arī: Jeļena Golunova: kā pasargāt sevi no lāstiem un ļaunas acs

Šajā dienā apvienojas vairāki spēcīgi astroloģiskie faktori: aptumsuma koridors, kurā mēs atrodamies, Mēness pieauguma fāze un laba Mēness diena. Šī kombinācija ienes spēku un iespējas mūsu dzīvē. Jūsu centieni un pūliņi var saņemt papildu prēmijas un atbalstu.

Ja jūs iedvesmo kāda ideja vai plāns, drosmīgi virzieties uz priekšu, jo šis ir labvēlīgs laiks pārdomātām pārmaiņām un virzībai uz priekšu.

Ņemot vērā, ka atrodamies aptumsuma koridorā, esi piesardzīgs savās izvēlēs un lēmumos. Vienmēr atceries, ka tava attieksme un domas var kļūt par realitāti, tāpēc vērs tās uz pozitīviem un produktīviem mērķiem. Impulsīvas darbības, pēkšņi pavērsieni nav piemēroti šim periodam.

Ir jāsaka šī ”īpašā frāze”, lai veiksme tevi visu apņemtu

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment