Astrologi šajās 2 dienās prognozē 3 zodiaka zīmēm neapturamu negatīvisma un aizvainojuma triecienu

Zvaigznes ne vienmēr ir žēlsirdīgas, un šoreiz tās ir sagatavojušas sarežģītu astroloģisko kokteili trim zodiaka zīmēm. Nākamajās divās dienās šo zvaigznāju pārstāvjiem nāksies saskarties ar neizbēgamu negatīvisma un aizvainojuma triecienu.

Kā norāda ezotēriķi, astroloģija ir sena zinātne, kas palīdz izprast zvaigžņu un planētu ietekmi uz mūsu dzīvi. Dažkārt šīs ietekmes ir neviennozīmīgas un pat izraisa negatīvus notikumus.

Nākamajās divās dienās trīs drosmīgie zodiaka pārstāvji saskarsies ar grūtībām un nepatikšanām, kas var iedragāt viņu emocionālo stāvokli. Jums ir jābūt drosmīgam.

 

Vēži

Vēži ir pazīstami ar savu jutīgumu un emocionālo ievainojamību. Viņiem šajās dienās jābūt īpaši modriem, lai izvairītos no konfliktiem un vilšanās.

Vēži tiek raksturoti kā gudri, laipni un iecietīgi. Vēži vienmēr jāapdomā, pirms runāšanas, lai atrastu labāko veidu, kā izteikt viedokli. Vēzim nepatīk strīdi un konflikti, tādēļ viņš vienmēr meklēs labāko veidu, kā atrisināt problēmas, pirms citi kļūs sarūgtināti.

Lasi vēl: 20. un 21. oktobris ir naudas enerģijas diena. Vakarā nolieciet šeit monētu un sakiet ”piesaistošo” vārdu

Vēzis ir drosmīgs un iestājas par savu ģimeni. Viņš nebaidās izmantot ikvienu iespēju, lai iegūtu to, ko vēlas, tādēļ reizēm nokļūst pārgalvīgās un riskantās situācijās dara vispirms, bet domā pēc tam. To vajadzētu mainīt.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment