Visgaršīgākās vakariņas, ko esmu pagatavojusi; Bez cepešanas pannā un netīras virtuves. Nevaru pārtraukt gatavot

Jā, šis ēdiens nav tikai garšīgs, bet arī viegli un ātri pagatavojams. Nav nepieciešams cepšana pannā vai sarežģītas sastāvdaļas un darbības. To var pagatavot ar kāpostu vai kartupeļiem, vai arī kombinēt abus. Šodien gatavosim sacepumu ar kāpostu.

Kāposti ir lielisks sastāvdaļa sacepuma iemeslu dēļ:

Garša un tekstūra: Kāposti piedāvā interesantu garšu un tekstūru. Tie var pievienot svaigu, krāsainu un krustīgu elementu sacepumam, padarot to daudzveidīgāku un baudāmāku.

Uzturvērtība: Kāposti ir bagāti ar vitamīniem un minerālvielām, piemēram, C vitamīnu, folijskābi un kāliju. Viņi piedāvā arī šķiedrvielas, kas ir labvēlīgas gremošanai un veselībai kopumā.

Piesātinošs un veselīgs: Kāposti var pievienot sacepumam piesātinātību, bet, tajā pašā laikā, tie ir salīdzinoši zemi kaloriju un tauku līmeni, kas padara tos par labu izvēli cilvēkiem, kas vēlas veselīgu ēdienu.

Ilgstoša glabāšana: Dažādi kāposti var būt salīdzinoši izturīgi un ilgi glabājami, tāpēc tie ir praktiska sastāvdaļa, ko var izmantot dažādos ēdienos, ieskaitot sacepumus.

Tikai šādā makā vienmēr būs nauda: kādas krāsas ir bagātības magnēts

Tātad, pievienojot kāpostus sacepumam, jūs ne tikai bagātināt sastāvdaļu klāstu, bet arī uzlabojat garšu un uzturvērtību.

Sastāvdaļas:

Puse kāpostgalvas;
Divi burkāni;
100g rīvmaizes;
Divas olas;
500g maltā gaļa;
1 ēdamkarote eļļas;
Garšvielas un sāls pēc izvēles.

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment