Unikālas iezīmes, kas piemīt sievietēm, kurām nav nepieciešama romantika, lai gūtu apmierinājumu dzīvē

Ir sievietes, kuras dzīvo pašas sev un neseko pūlim, un tomēr jūtas vairāk nekā apmierinātas ar vientuļo vilku dzīvesveidu.

Šīs īpašās sievietes ne tikai izdzīvo bez romantikas, bet arī jūtas diezgan laimīgas. Viņām piemīt unikāls īpašību kopums, kas sniedzas tālāk par vienkāršu neatkarību. Šīs īpašības padara viņas ne tikai par lieliskām partnerēm, bet arī par fenomenālām draudzenēm, kolēģēm un cilvēkiem kopumā.

1.Viņai ir neparasti hobiji

Viņi pārvalda cīņas mākslu vai māca savu mājdzīvnieku iguānu darīt trikus. Runa ir par to, lai apmierinātu savu zinātkāri un neļautu dzīvei kļūt garlaicīgai. Tas nozīmē, ka viņu vaļasprieks nav pilnīgi sociāli ieradumi, tā vietā viņai patīk riskēt un atrast visnotaļ nišas intereses, kuras viņi apgūst.

2.Stingras robežas

Šīs sievietes ir apguvušas “nē” mākslu. Viņas neuzņemas pārmērīgas saistības, nelūdz cilvēkus un neatvainojas par to, ka savas intereses liek pirmajā vietā.

3.Sarunu karalienes , kad runā pašas ar sevi

Šīs sievietes neļauj savam iekšējam kritiķim pazemot viņu pašcieņu. Patiesībā viņas ir pārvērtušas savu iekšējo balsi par komandu, kas ir gatava viņas uzmundrināt. Nepārliecinātības vietā viņas praktizē afirmācijas un mantras.

4.Prioritāte ir personīgais laiks

Šīs sievietes “laiku sev” paceļ jaunā līmenī. Viņas var doties solo pārgājienā, pavadīt nedēļas nogali sajūtu retrītā vai vienkārši ieslēgties istabā ar grāmatām. Tas nav egoisms – tā ir tīra pašaprūpe.

5.Viņa ir lieliska sarunu biedre

Šīs sievietes runā ne tikai par laikapstākļiem vai Netflix seriāliem. Viņas iedziļinās filozofijā, apspriež politiku vai analizē Teilores Sviftas jaunākā albuma simbolismu. Viņas nebaidās iedziļināties un runāt skarbi, un viņām ir dažas interesantas intelektuālas tēmas, par kurām viņas labprāt diskutē.

6.Spēcīga lojalitāte

Šīs sievietes zina patiesas draudzības spēku. Viņas parādās, uzklausa bez nosodījuma un sniedz nelokāmu atbalstu. Viņas ir tādas draudzenes, kurām var piezvanīt trijos naktī, lai aprunātos vai pasmieties. Viņas cīnīsies par tevi, aizsargās savus tuviniekus un nekad neizplatīs baumas. Viņi ir neticami lojālas, un viņu lojalitāte laika gaitā nemainās un nemazinās.

7.Piedzīvojumu meklētājas un radītājas

Viņas dodas ceļā, radot savus piedzīvojumus, neatkarīgi no tā, vai tā ir uzņēmējdarbības uzsākšana, ceļošana vienatnē vai vienkārši iknedēļas izmēģināšana kaut ko jaunu. Viņas zina, ka dzīve ir pārāk īsa, un nebaidās riskēt, bruģēt jaunas takas un pieņemt nezināmo.

Lasi vēl: Ar ko barot burkānus, lai tie augtu veselīgi un saldi: lai izvairītos no konkurences, dārzkopji nelabprāt dalās ar šo recepti

8.Viņu emocionālā inteliģence ir augsta

Šīs spēcīgās sievietes ne tikai labi pārzina savas emocijas, bet praktiski brīvi tās pārvalda. Viņas izprot savas emocijas, zina, kā runāt par savām vajadzībām, un ir ekspertes veselīgu robežu noteikšanā.

Šīs spēcīgās un atturīgās sievietes izceļas ne tikai ar vārdiem izrādot savu empātiju, bet arī rīkojoties, cenšoties palīdzēt citiem, kur vien var.

9.Liela “Es esmu pašpietiekami” principa piekritēja

Šī nelokāmā pārliecība par sevi bieži vien ir šo neticamo sieviešu iekšējā spēka un izturības pamatā. Viņām ir dziļi iesakņojusies pārliecība par savu vērtību neatkarīgi no jebkādām romantiskām attiecībām.

Viņas zina savas stiprās un vājās puses un visu starp tām, taču nekas no tā nemazina viņu vērtību.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Viņas spēj mīlēt un mīlēt kaislīgi, bet viņas nepieķeras citiem līdz tādai pakāpei, ka upurē daļu sevis. Viņi zina, ka ir pašpietiekamas, un viņām nav vajadzīgs neviens cits, lai apliecinātu viņu laimi.

Tas viss apvienojas klusā pārliecībā, pašpārliecinātībā, kas no iekšienes izstaro uz āru.

 

Leave a Comment