Grupa “Apvedceļš” mainījusi nosaukumu! Interesanta vārdu kombinācija..

Grupa “Apvedceļš” ir mainījusi nosaukumu, kas ir radījis interesi un intrigu. Jaunais nosaukums ir neparasta vārdu kombinācija, kas piesaista uzmanību un liek domāt par grupas radošajām pārmaiņām un attīstību.

Nosaukuma maiņa bieži vien norāda uz jauniem muzikāliem virzieniem vai konceptuālām izmaiņām, ko grupa plāno īstenot savā turpmākajā darbībā.

Šāda vārdu izvēle var būt stratēģisks solis, lai piesaistītu jaunu auditoriju un atdzīvinātu interesi par grupas daiļradi gan esošajiem, gan jaunajiem klausītājiem.

Nav šaubu, ka šī nosaukuma maiņa dos grupai “Apvedceļš” jaunas iespējas izcelties mūzikas industrijā un radīt vēl lielāku ietekmi savā žanrā. Turpmākās grupas aktivitātes un muzikālie projekti noteikti būs gaidīti ar lielu interesi un aizrautību no fanu puses.

Noskaidrosim nosaukumu…

Tātad par nosaukumu..

Pēc 24 gadu pastāvēšanas leģendārā grupa “Apvedceļš” ir mainījusi savu nosaukumu. Jaunais projekts ir devis grupai jaunu nosaukumu – “Drošais ceļš”.

No šī brīža grupa “Drošais ceļš” izpildīs dziesmas, kas veltītas ceļu satiksmes drošības tēmai. Grupas līderis ir arī skaidrojis, kāds būs “Apvedceļa” turpmākais liktenis un kas sagaidāms nākotnē.

Lasi vēl: Pirmo reizi kopš 2017.gada “ESTOFEX” Latviju iekļauj visaugstākajā – 3.līmenī. Galvenie draudi no negaisiem šodien

Grupa ir arī paziņojusi par šīs vasaras koncertsēriju, kas ir īpaši veltīta tēmai – sabiedrības uzmanības pievēršana vieglprātīgai attieksmei pret satiksmes drošību.

Ar savu pirmo singlu “Pālis pie stūres nav brālis,” grupa, sadarbībā ar VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” (CSDD), uzsāk kampaņu, aicinot cilvēkus nesēsties pie stūres a****la reibumā. Īpaša uzmanība tiek pievērsta augstajam ceļu satiksmes neg****u skaitam uz vietējas nozīmes un lauku ceļiem.

Lasi vēl: Visiem Latvijas autovadītājiem tikai šodien ir iedota neredzēta iespēja! Milzu rindas daudzviet pilsētās

“Ar šo muzikālo projektu mēs vēlamies pievērst sabiedrības uzmanību satiksmes drošībai un mudināt ikvienu aizdomāties par savu rīcību. Mēs paši esam piedzīvojuši smagas sekas, kas radušās pārgalvīgas braukšanas dēļ, tāpēc vēlamies ne tikai ar vārdiem, bet arī ar darbiem iesaistīties šīs problēmas risināšanā.”

 

 

Leave a Comment