Dažas aukstās zupas receptes, kuras nudien tevi pārsteigs! Kaut kas neredzēts!

Ir tradicionāls ēdiens, kas vienaldzīgu atstāj tikai retu cilvēku: aukstā zupa. Vai tu zināji, ka šo zupu var pagatavot daudz savādāk un garšīgāk. 

Uz Prosecco

Pēdējo pāris gadu laikā “aukstā zupa” uz dzirkstošā vīna ir kļuvusi par īstu “Instagram” tendenci – tomēr tajā parasti griež nevis desu, bet gan sezonālās ogas un augļus.

Taču gastropub “Klava Schiffer” pārdomāja šo pieeju un par “auksto zupu uz Prosecco” galveno varoni padarīja nevis ko saldu, bet gan lasi. Pārējās sastāvdaļas ir klasiskas: olas, gurķi, kartupeļi un svaigi garšaugi.

 

Ar krabjiem

Aukstā zupa ar jūras veltēm, šķiet, uzņem apgriezienus – un kopumā nemaz nav nozīmes, ar ko šīs sastāvdaļas pārlej. Bet šogad līderis ir krabji.

Tātad “Krab-Kebaby” tiek pasniegta šī zupa ar krabjiem – un ne tikai tā, bet ledus šķīvī! Tomēr šķiet, ka tikai tie, kam būs laiks šo ēdienu nobaudīt, uzzinās, kā krabji apvienojas ar bļodā dāsni saberztiem redīsiem.

 

Lasi vēl: Nepatīkama ziņa daudziem ”Instagram” lietotājiem! Noteikti daudzi būs nikni..

Par buljonu

Kvasam, kefīram, prosecco un kombučai kā aukstās zupas mērcei ir viena kopīga iezīme – neliels (un dažreiz arī ne) skābums. Bet ko darīt, ja… sastāvdaļas pārlej ar aukstu buljonu? Šo jautājumu, acīmredzot, uzdeva Kostromas iestādē – un tagad to pasniedz tikai šādā veidā, un par skābumu, acīmredzot, atbildīgs ir dāsni pievienots skābais krējums. Un galvenā loma tiek piešķirta vistas gaļai vai jūras veltēm.

 

Leave a Comment