Zodiaka zīmes, kuras nespēj radīt laimīgu ģimeni. Jums ļoti rūpīgi jāmeklē sava otrā pusīte!

Protams, šķiršanās notiek dažādu zodiaka zīmju ģimenēs. Tomēr astrologi saka, ka var atšķirt vairākas pazīmes, kas biežāk nekā citi kļūst par attiecību pārtraukuma iniciatoriem. Nekas viņus nevar apturēt, kad tiek pieņemts lēmums – nevar pagriezties atpakaļ.

Sapņainākā zodiaka zīme ir Dvīņi. To apstiprina biežā partneru maiņa, liels šķiršanās gadījumu skaits, daudz salauztu siržu. Laulībām šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nav nekādas nozīmes. Viņiem laulība ir veids, kā pašiem piedzīvot kaut ko jaunu, svētkos būt līgavas vai līgavaiņa lomā.

Dvīņi saglabās savienību tik ilgi, kamēr viņi būs ieinteresēti. Tiklīdz dzīvē parādīsies bēdīgi slavenā ikdiena un saasināsies kārtība, šīs neveiklās zodiaka zīmes pārstāvis sakravā somas un pazūd no horizonta. Uz jautājumu: “Kāpēc?” viņš tikai paraustīs plecus.

Dvīņi arī nemācās no kļūdām un bieži apprecās otro, trešo un pat ceturto reizi. Viņi apgalvo, ka dzīvē var būt daudz partneru un ar daudziem jūs varat mēģināt dzīvot kopā. Viņi nedomā par to, ka attiecības nevar formalizēt – viņi rīkojas impulsīvi. Galvenais šķiršanās iemesls ir neuzticība.

Pēc rakstura Ūdensvīrs ir vientuļš. Viņi savu brīvību vērtē augstāk par visu citu, pat augstāk par mīlestību. Visbiežāk šīs zodiaka zīmes pārstāvji nesteidzas laulībā, bet dod priekšroku dzīvot bez attiecību noformēšanas. Viņi patiesi nesaprot, kāpēc precēties, ja vienalga dzīve ir laba. Turklāt Ūdensvīram ir vajadzīga brīvības sajūta, un viņi laulību tad uztver mierīgāk.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvim jāzina, ka viņš jebkurā brīdī var aizbraukt un neatgriezties. Brīvprātīgi noslēdz laulību tikai ar personu, kura viņam ir patiesi interesanta un necenšas ierobežot savu brīvību, nekontrolē un neprasa naudu. Tomēr viņš bieži pieļauj kļūdas cilvēkos, un, to saprotot, tiek mēģināts panākt šķiršanos un kļūt brīvam un laimīgam.

Strēlnieks ar prieku un sajūsmu skrien pretī dzīvei. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji bauda mīlestību pret savu dvēseles biedru, taču pēc kāda laika viņi saprot, ka ir notikusi kļūda. Viņi ir apmierināti ar jauno pieredzi, bet steigā virzīties tālāk partneris viņus bremzē.

Viņi spēj piebremzēt tikai tajā brīdī, kad satiek to pašu brīvo cilvēku, kurš viņus neierobežos. Partnerim vajadzētu būt saviem hobijiem, savam draugu kompānijai. Tas ir pilnīgi normāli, ja Strēlnieks dodas atvaļinājumā uz ārzemēm bez savas otrās pusītes. Abiem partneriem būtu jāpriecājas būt šķirtiem.

Pārējos skaties nākošajā lapā

Leave a Comment