Zodiaka zīmes, ar kurām atteicās strādāt Vanga; lūk, arī patiesais iemesls tam!

Dažiem gaišreģe atteicās stāstīt par viņu nākotni.

Zināms, ka bulgāru gaišreģe ne vienmēr ar prieku bija gatava atbildēt uz privātas dabas jautājumiem. Vēl vairāk, viņa varēja arī atteikt saviem apmeklētājiem.

Viņas praksē, gluži kā citu ekstrasensu praksēs, bija gadījumi, pēc kuriem nācās ļoti smagi un ilgi atjaunoties. Gaišreģe nosauca trīs zodiaka zīmes, ar kurām strādāt ir diezgan smagi.

Skorpions

Pēc Vangas domām, šī zodiaka zīmes atrodas augstāko spēku aizsardzībā, citiem vārdiem, šīs zīmes pārstāvji paši neslikti pārvalda informācijas lasīšanas tehnikas un māk sevi pasargāt no ielaušanās viņu enerģētiskajā laukā.

Tāpēc Skorpioni pretosies (apzināti vai nē), kad speciālists mēģinās gūt pieeju informācijai par viņiem, bet gaišreģim pēc tāda seansa nāksies attīrīties un atjaunot savus spēkus. Bet beigās var gaidīt nepatīkams pārsteigums – iegūtā informācija var būt sagrozīta.

Lasi vēl: Izcilam aktierim uzstādīta neiepriecinoša diagnoze: ”Vai tiešām viņš atvests uz slimnīcu un tur nomirs?”

Zivis

Pēc gaišreģes domām, šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem palīdzība nav vajadzīga, viņi paši var visu atrisināt. Patiesībā tas var būt saistīts ar to, ka viņa baidījās iejaukties viņu liktenī, jo zināms, ka, ja Zivis kaut kādā veidā ievaino, viņas sāk atriebties un dara to diezgan briesmīgi un nepatīkami.

Informāciju par savu nelabo rīcību un rakstura iezīmēm Zivis cenšas slēpt, bet, jā kāds šai informācijai tomēr tiek klāt, Zivis reaģē ļoti slimīgi – noliedz, apvainojas, pārtrauc attiecības, bet dara to skaisti, it kā cilvēks “pats aizgājis” vai “apvainojies pirmais”. Visticamāk Vanga saprata šo īpatnību – Zivis negatīvi reaģē, kad dzird par sevi kaut ko tādu, kam viņas nepiekrīt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment