Zināms kas noticis ar mazās meitenītes Justīnes brāļiem un māsām; neviens pat neaizdomājās

Zināms kas noticis ar mazās meitenītes Justīnes brāļiem un māsām. Pēc šī briesmīgā gadījuma Latvijas iedzīvotāji sāka interesēties un uztraukties par pārējiem bērniem, kuri dzīvo ģimenē. 

Mazajai Justīnei bija, gan brālis, gan arī māsa. Pavisam nesen tika noskaidrots, kas ir noticis ar šiem bērniem un kur viņi patreiz atrodās, kamēr abi vecāki atrodas apcietinājumā.

 

Valsts bērnu aizsardzības inspekcijā intervijā atklāja, lai lemtu par turpmāko bērnu likteni, ceturtdien bija sasaukta starpinstitūciju sanāksme un lūk, kas ir nolemts!

Valsts bērnu aizsardzības inspekcijas pārstāvis Taivo Trams intervijā atzinis, ka bāriņtiesas redzeslokā šī ģimene bija nonākusi tikai vienu reizi, kad Justīnes īstajai mātei tika atņemtas aizgādības tiesības ar tiesas spriedumu.

Šobrīd prioritāte ir nodrošināt nepieciešamo palīdzību mazās Justīnes brāļiem un māsai, taču inspekcijā intervijā nenoliedza, ka būs jāvērtē visu iesaistīto līdzšinējie soļi.

Lasi arī: Kā atbrīvoties no baltās mušas dārzā: neļaujiet jūsu ražai iet bojā

Justīnes brālis un māsa šobrīd ir izņemti no ģimenes. Atbildīgās iestādes rūpīgi seko līdzi visiem jaunumiem, kas attiecas uz bērnu vecākiem, kuri šobrīd atrodas apcietinājumā.

Arī interesanti: Nebija neviens viesis, kurš dotos prom, nepavaicājis šo recepti!

Leave a Comment