Zināma aktrise izraisa smagu negadījumu kā rezultātā iet bojā 31 gadu veca sieviete

Krievijā noticis ļoti smags negadījums. Oļesja Borisenko šķērsoja ceļu dzērumā. 31 gadu vecā Gračevkas ciema iedzīvotāja gāja bojā avārijas vietā.

Šodien kļuva zināms, ka aktrise Anna Boļšova nāvīgi notrieca sievieti. Negadījums noticis 14.oktobrī pulksten 22:20 Kalugas apgabala Gračevkas ciemā. Pagriezienā no Sadovaja ielas uz Sovhoznaju, automašīna Audi Q3, kuru vadīja kinozvaigzne, notrieca gājēju. Sieviete mirusi pirms ātrās palīdzības ierašanās.

Tagad ir kļuvusi zināma bojāgājušās sievietes personība. Par CSNg upuri kļuva 31 gadu vecā Oļesja Borisenko (Sokolova). Sievietes personība uzreiz netika noskaidrota, jo viņai nebija līdzi nekādu dokumentu. Kā izrādījās, Gračevkas ciema iedzīvotāja bija piedzērusies. Viņa gāja pa tumšu ielu un neredzēja aktrises automašīnu.

“Vietējie iedzīvotāji regulāri sūdzas, ka šis ceļa posms ir slikti apgaismots. Policija šobrīd pārbauda Boļšovas automašīnas stāvokli. Krimināllieta vēl nav uzsākta,” – ziņoja Telegram kanāls Mash.

Lasi vēl: Šo daiļo dāmu vārdi simbolizē spēku un neatlaidību; vai arī tavs vārdiņš ir šajā sarakstā?

Mirusī bija divu bērnu māte. “Boļšovas notriekto sievieti uz ceļa varēja atstāt viņas vīrs. Pēc aculiecinieku stāstītā, viņas vīrs viņu izlaidis netālu no vietas, kur vēlāk notika negadījums. Un Oļesja jau bija “dīvainā stāvoklī”, – norāda Shot.

 

46 gadus vecā aktrise uz negadījuma vietu izsauca ātro palīdzību un policiju. Taču mediķi cietušajai vairs nespēja palīdzēt – viņas ievainojumi bija dzīvībai pārāk bīstami. Negadījuma brīdī Boļšova nebija reibuma stāvoklī.

Krievijas aktrises pārstāvētā teātra – “Lenkom” – direktors apliecināja, ka ir satriekts par traģēdiju. Marks Varšavjors netic, ka Anna varētu notriekt cilvēku.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras novembrī var saskarties ar materiālā rakstura problēmām

“Šausmīgi! Tā nevar būt! Varbūt viņa jau gulēja uz ceļa notriekta? Anna nevarēja. Viņa ir ļoti uzmanīga un laba vadītāja. Viņa ir tik rūpīga!” – portālam Woman.ru sacīja Marks Borisovičs.

Boļšova kļuva slavena sākot ar 2000. gadu, kad spēlēja kopā ar Nikolaju Karačecovu rokoperā “Junona un Avoss.” Tad viņa kļuva par Dmitrija Pevcova partneri. Krievijas nopelniem bagātā māksliniece spēlēja arī seriālos “Piespiedu apstāšanās”, “Jermelovi”, “Karstais ledus”.

 

Leave a Comment