Žilbinošā aktrise paziņo, ka viņas māte pamazām dodas uz viņsauli: ”Mēs darām visu, lai viņai tas būtu viegli un ātri”

Diemžēl skumja situācija piemeklējusi kādu aktrises ģimeni. Viņa nelabprāt stāsta par savām sāpēm. Viņa uzsver, ka ir ļoti grūti šobrīd runāt ar presi un cilvēkiem. 

Natālija Krasnova ir cienījama aktrise, humoriste un TV dīva. Viņa dod priekšroku runāt tikai par mīlestības kāpumiem un kritumiem. Nesen savu vīru, kurš ir krietni jaunāks par viņu, māksliniece pameta. Izrādījās, ka jaunas emocijas palīdz zvaigznei izbēgt no personiskas traģēdijas.

Natālija Krasnova labprāt runā par bijušajiem mīļotajiem, bet viņa cenšas nerunāt par ģimenes locekļiem. Kamēr visi jūt līdzi māksliniecei kārtējās šķiršanās dēļ, viņa cieš citu, traģiskāku iemeslu dēļ.

“Man ir sarežģīta situācija ar māti… Kopš pagājušā gada novembra viņa ir ļoti slima… Mana māte mirst. Mēs cenšamies to padarīt pēc iespējas vienkāršāku un ātrāki, bet tāda dzīve…” Krasnova sacīja YouTube raidījumā Cyberethics.

Komēdiju zvaigzne atzīst, ka nevēlas publiski sērot un dalīties ar personīgām sāpēm. Natālija labprātāk stāsta par jaunajām attiecībām, kurās viņa iegrima pēc nesenās šķiršanās.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām gaidāms stress 2023. gada pirmajā pusē

“Līdz šim viss ir labi, cik labi tas ir. Viņa ir dzīva, sazinās ar mums… Mīlestības stāvoklis ļauj novērsties no problēmām, kas pastāv jebkura cilvēka dzīvē, to ir daudz… Šīs emocijas man ir vajadzīgas, lai vienkārši nesajuktu prātā. Pat ja man vajag šo vīrieti uz īsu brīdi, bet vismaz uz pusgadu, lai nezaudētu dzīves garšu”.

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate.io scam</cite>

    My colleague shared your article with me and I found it very useful after reading it. Great article, it helped me a lot. I also hope to make a beautiful website like your blog, hope you can give me some advice, my website:
    gate.io scam

Leave a Comment