Zavorotņukas meita, kas atgriezusies pie savas mātes, parādījusi kapa pieminekli

Pagājušajā gadā aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita pārcēlās uz dzīvi Dubaijā. “Manas mīļās aukles” zvaigznes pēctece Anna mainīja dzīvesvietu vīra darba dēļ.

Mākslinieces meitas vīram tika piedāvāts darbs Apvienoto Arābu Emirātos, un viņa devās uz turieni kopā ar viņu. Nesen kļuva zināms, ka ārsti Anastasiju Zavorotņuku izrakstīja no privātās klīnikas, kur aktrise bija ārstējusies vairākus mēnešus, un palaida viņu mājās.

Acīmredzot Anna, kurai pietrūka mātes, nolēma lidot uz Krieviju un viņu satikt. Tāpat par atgriešanos Maskavā meitene paziņoja savos sociālajos tīklos.

Savā blogā Anna atzina, ka ir emociju pārņemta. Meitene pat atvainojās sekotājiem, ka vairākas dienas savā lapā nav ievietojusi fotoattēlus un videoklipus. 27 gadus vecā blogere solīja laboties, taču pagaidām viņa dalījās ar fotogrāfiju izlasi, kas uzņemta īsi pirms došanās prom no Dubaijas. Anna apmeklēja laikmetīgās mākslas izstādi, kur iemūžināja … kapa pieminekli. Uz kapa pieminekļa ir uzraksts: “Ko domās cilvēki?”

Lasi vēl: “Vispirms pārstāja darboties kājas”: atklājas detaļas kā mūžībā devās slavenais aktieris, kurš dzimis Latvijā

Zavorotņuka jaunākā sacīja, ka šis eksponāts viņai atgādināja pagātnes pārdzīvojumus.

“Kad sāku veidot blogu, mani ļoti aizvainoja dusmīgi komentāri. Ko tik man nerakstīja ka esmu līka, šķība! Dažus gadus vēlāk es sāku ar humoru izturēties pret nīdējiem,” atzinās meitene.

Iepriekš Anna stāstīja, ka 2022. gads viņai nebija viegls, un pārcelšanās uz citu valsti lika uz daudzām lietām paskatīties no jauna.

“Pagājušais gads ir bijis īsti amerikāņu kalniņi. No divām pārcelšanām līdz nebeidzamiem piedzīvojumiem, esmu daudz iemācījusies un daudz augusi. Gads bija pilns ar jaunām pārdomām un ļoti nopietniem lēmumiem. Tas bija vēl viens izaugsmes, mīlestības un spējas pieņemt jebkādus asus dzīves pagriezienus gads!” – secināja Zavorotņuka.

 

Arī interesanti: “Tik daudz plānu, mērķu..” Pēkšņi un tikai 35 gadu vecumā mūžībā aizsaukts zināms aktieris un modelis

Leave a Comment