”Omniva” paziņo patīkamus jaunumus visiem klientiem, kuri bieži sūta preces no ārzemēm

Omniva nāk klajā ar ļoti patīkamām ziņām visiem tiem, kuri sūta paciņas no ārzemēm. Šis noteikti jums atvieglos paciņu sūtīšanu un saņemšanu. 

AliExpress e-komercijas vietne jau vairākus gadus ir iecienīta pircēju izvēle Latvijā. Saskaņā ar tirgus pētījumu kompānijas Gemius datiem, pagājušajā gadā 41% Latvijas respondentu to nosauca par savu iecienītāko iepirkšanās vietni.

Reaģējot uz to, Omniva ir nolēmusi atvieglot cilvēkiem no AliExpress pasūtīto preču saņemšanu, piegādājot tās uz Omniva pakomātu vietām visā Latvijā.

“Omniva” informē, ka, lai saņemtu pasūtīto preci no “AliExpress” iepakojumā, pircējam ir jāveic šādas darbības. Pirmkārt, jums ir jāizveido konts vai jāpiesakās AliExpress tiešsaistes veikalā.

Otrkārt, jums ir jāizvēlas produkts un jāpievieno tas savam grozam. Treškārt, no groza ir jāizvēlas preces, kuras vēlaties pasūtīt, un jāturpina norēķināties. Ceturtkārt, no piedāvātajiem piegādes veidiem jāizvēlas “Pašņemšana”, kas nozīmē, ka sūtījumu piegādās “Omniva”.

Lasi vēl: Zavorotņukas meita, kas atgriezusies pie savas mātes, parādījusi kapa pieminekli

Ja AliExpress nepiedāvā pašapņemšanu, pircējam piegādes adreses laukā ir jāievada vēlamā sūtījuma adrese. Kad maksājumu sadaļa atkal tiks atvērta, lapa tiks atsvaidzināta un piedāvās piegādes iespēju. Pēc tam ir jānospiež poga “apstiprināt”, lai pabeigtu pirkumu.

 

Leave a Comment