“Vispirms pārstāja darboties kājas”: atklājas detaļas kā mūžībā devās slavenais aktieris, kurš dzimis Latvijā

Vīrietis nomira pēc ilgstošas slimības. Žurnālisti sazinājās ar aizgājušā aktiera tuvu draugu un uzzināja kā patiesībā aizsaulē devās aktieris, kurš dzimis Latvijā. 

60 gadu vecumā Sanktpēterburgā miris aktieris Vladimirs Akimovs. Skatītājiem viņš ir pazīstams ar lomām seriālos “Izmeklēšanas noslēpumi”, “Sasisto lukturu ielas”, “Pelnrušķītes medības”, “Valsts drošības aģents”. Vairāk nekā desmit gadus Akimovs kalpoja Mališčitskas teātrī.

Izdevums “Ņevskije Novosti” sazinājās ar mirušā aktiera teātra kolēģi un draugu Viktoru Gahovu. Viņš norādīja, ka Akimovs jau ilgu laiku slimojis.

“Vispirms pārstāja darboties kājas, viņš gandrīz nevarēja kustēties. Un tad viņš nokļuva slimnīcā,” dalījās aktieris. Pēc viņa teiktā, Vladimirs Akimovs Mališčitskas teātrī strādāja no 1995. līdz 2007.-2008.gadam. Viņš bija ļoti pārliecināts mākslinieks, vienmēr izcils savās lomās. Gandrīz visi viņa tēli bija izrāžu centrā.

“Mēs kopā strādājām teātrī, bijām draugi visus šos gadus. Viņam palika meita. Sieva nomira jau sen, vēl jauna,” sacīja Gahovs.

Viktors Gahovs arī pastāstīja, ka atvadīties no Akimova ieradās tikai septiņi cilvēki.

“Tas ir šausmīgi. Cilvēks, kurš atbildēja jebkuram lūgumam, kurš bija labsirdīgs, talantīgs visā, īsts draugs. Nav vairāk vārdu. Lai viņam debesu valstība,” mākslinieks rakstīja savā personīgajā lapā vietnē VKontakte.

Lasi vēl: Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kurām aprīlī neizbēgt no problēmām

Vladimirs Akimovs dzimis Latvijā 1963. gadā. 1991. gadā absolvējis Rīgas Mūzikas akadēmijas teātra nodaļu un sācis strādāt Daugavpils Valsts drāmas teātrī. Dažus gadus vēlāk Akimovs pārcēlās uz Sanktpēterburgu, kur kļuva par aktieri Vladimira Mališčitska kamerteātrī.

 

Leave a Comment