Žannas Friskes māsa pastāstīja par kādu ļoti dīvainu sapni pirms dziedātājas nāves

Harizmātiskā dziedātāja nomira 40 gadu vecumā šauru cilvēku lokā. Tas tad arī radīja neskaitāmās mistiskas teorijas un interpretācijas par viņas nāvi. Pirms neilga laika ar savu versiju dalījās stilists un viņas labs draugs Vlads Lisovecs. Viņaprāt, Friskes slimība ir zīme visiem skauģiem.

Meitene redzēja sapnī Žannas Friskes nāves datumu. Neskatoties uz to, ka populārā dziedātāja nomira tālajā 2015. gadā, viņas vārds un labākie hiti joprojām ir labi zināmi, un fani nevar samierināties ar sava elka nāvi.

Kā izrādījās, grupas “Blestjaščije” bijušās solistes tuvinieki arī patur prātā dziedātājs pēdējo dzīves gadu noslēpumainās detaļas. Slavenības māsa Natālija un Žanna atsevišķos kadros izskatās kā divas ūdens lāses.

Meitene Instagram dalījās ar sava pravietiskā sapņa noslēpumainajām detaļām. Sapnī pie viņas pienāca miris draugs un nosauca divus ciparus. Sākumā Natālija nesaprata, ko nozīmē šis “ziņojums”.

“2014. gadā man bija sapnis, kurā redzēju mirušu draugu, kurš nosauca skaitļus 15 un 9. Žanna nomira piecpadsmitajā datumā, bet 9 ir manas Lū skaitlis,” rakstīja Žanans Friskes māsa. Lū ir Natālijas meita Luna, kura dzimusi 2022. gada aprīlī.

Lasi vēl: Dvīņiem jāatzīst kļūdas, Zivīm nevajag lieki “zīmēties”: horoskops 2023. gada 12. janvārim visām zodiaka zīmēm

Meitenītes vārds arī atnāca sapnī, tiesa, ne Natālijai, bet gan viņas bijušajam vīram. “Kad es nolēmu, ka 100% saukšu meitu par Lunu, pēc kāda laika mans bijušais vīrs man atrakstīja un teica:

Nosauc meitu par Lunu, šādu vārdu redzēju sapnī. Kā tas vispār iespējams?” Žannas māsa ir pārsteigta. Mēs esam ne mazāk pārsteigti, jo galu galā šis nav visizplatītākais vārds. Lai vai kā, jums pašiem jāizvēlas, kam ticēt: pravietiskiem sapņiem vai neticamām sakritībām.

 

Leave a Comment