Astrologi paredz, ka no 15. janvāra piecas zodiaka zīmes atvadīsies no “melnās likteņa joslas”

Kā tik ļoti reizēm gribas, lai beigtos grūtības un dzīve ietu pa jaunu ceļu, kas ir bez sāpēm un vilšanās. Vai tas maz ir iespējams? Astrologi saka, ka ir iespējams, galvenais nenolaist rokas pirms laika un sagaidīt savu likteņa stundu.

Zvaigznes ir sastājušās tādā veidā, ka 15. janvārī uzreiz piecas zodiaka zīmes atstās Melno joslu savā dzīvē un sāks visu no nulles.

Sliktais un labais tiks atgriezts nulles pozīcijā, un tas nozīmē, ka tavā dzīvē notiks tas, ko tu vēlies, un tas, ko tu pats nesīsi citiem cilvēkiem un arī kosmosam.

Vērienīgi paveiksies Auniem, jo jau ar 15. janvāri viņi atradīs paši savu atbalsta punktu un varēs no tā atsperties. Astrologi iesaka līdz 15. janvārim sastādīt vēlmju karti, lai no šīs dienas Visums sāktu viņiem sūtīt iespējas šo vēlmju īstenošanai.

 

Vēzis

Vēžiem zvaigznes no 15. janvāra gatavo daudz patīkamu notikumu, pirmām kārtām tās būs siltas tikšanās ar jums svarīgiem cilvēkiem. Pavadiet laiku lietderīgi un ar gandarījumu, un viss sliktais būs kā ar roku noņemts, aizies pagātnē, bet jums paliks tikai prieks.

 

Vērsis

Vēršiem ar 15. janvāri sāksies pats laimīgākais šī gada periods, jo viņiem sāks piepildīties pašas kvēlākās vēlēšanās. Ja jūs domājāt, ka jūs neviens un nekad neiemīlēs, tad jūs ļoti kļūdījāties, jo parādīsies cilvēks, kurš jūs mīlēs bez nosacījumiem.

Lasi vēl: Astrologi pēc ilgiem pētījumiem apstiprina: Tikai šie zodiaka zīmju pārstāvji ir īstie likteņa lutekļi

Ja jūs viņam atvērsiet durvis uz savu sirdi, tad diez vai atradīsies kāds cilvēks, kurš būs laimīgāks par tevi, jo tevi mīlēs pa īstam!

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment