Whatsapp vietnē var izveidot pavisam jaunu video un bildi; Norādījumi tiem, kas ir atjauninājuši lietojumprogrammu

2023. gadā WhatsApp piedzīvo lielas izmaiņas, jo gandrīz katru mēnesi ziņu apmaiņas vietnē parādās jaunas funkcijas. Un arī tagad ir pieejama pavisam jauna funkcija.

Telegram darīja tieši to pašu. Tiesa, tur “novatoriskā” funkcija parādījās 2017. gadā. Bet nesmiesimies par izstrādātājiem, kuri visiem spēkiem cenšas atgriezt auditoriju, bet gan izdomāsim, kā ierakstīt video vietnē WhatsApp un kam tas var noderēt.

Pirms sākam runāt par WhatsApp video, ir svarīgi atzīmēt, ka atjauninājums viedtālruņos nonāk nevienmērīgi. Dažiem cilvēkiem šī funkcija jau ir, bet citiem būs jāgaida. Ja vēlaties ierakstīt savu pirmo video, instalējiet WhatsApp beta versiju. Visas pārējās instrukcijas noderēs nākotnē.

Kāpēc mums ir nepieciešams apgrieztais video

Jaunā funkcija tiek saukta par WhatsApp tūlītējiem video ziņojumiem. Patiesībā tās ir tās pašas balss ziņas, tikai citā formātā.

Lasi vēl: Tautas ticējumi 10. augustam: ko nedrīkst darīt, lai nepiesaistītu nelaimi tuviniekiem

Ja agrāk, lai nosūtītu video uz WhatsApp, vispirms bija jāieraksta video, izmantojot kameras aplikāciju, un pēc tam tas jāpievieno ziņojumam kā multivides fails, tad tagad čatā jānospiež tikai viena poga, un viss notiek!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment